1. Forduló - 7. nap: Az eredendő

Jan 15, 2012 19:00

Cím: Az eredendő

Csapat: Mardekár - Angst/Drama

Kulcs: sorsszerű kötelék

Kulcs-szereplő: Narcissa Black

Korhatár: 18+

Párosítás: Sirius Black/Lucius Malfoy

Figyelmeztetések: nemi és fizikai erőszak, enyhe trágárság, slash, mellékszálon femslash

Leírás: A Black család sokkal tartozik Lucius Malfoynak. A mágikus szerződés pedig tesz róla, hogy a férfi ( Read more... )

1. Forduló, sorsszerű kötelék, mardekár

Leave a comment

Comments 14

luxor016 January 15 2012, 20:02:52 UTC
Kegyetlensége ellenére eddig ez a történet a legjobb, amit olvastam. Lenyűgöző, hátborzongató.
Minden pontozható szempont a maximumot érdemli, ha lehetne plusz pontokat is adnék! De Tőled nem is vártam mást, azt hiszem, rájöttem, ki vagy. (((Néhány kisebb helyesírási hiba benne maradt, főleg a vége fe-lé)))
Tehát:
ház/csapatkulcs:10
kulcs:10
karakterek:10
történet:10
egyéni vélemény:10

Reply


lilcsyke January 15 2012, 20:19:50 UTC
Szia, drága :) Ismered a véleményemet, igazából nem tudok mit mondani, ami új... Imádom a Luciusodat, egyszerűen belehabarodtam. Maximálisan karakterhű, elkaptad azt, ami őt azzá teszi, aki. Imádom a kegyetlenségét, a hideg arisztokratikusságát, a finomságát (már ami az ízlését illeti - fehér bunda, nálam ez egyszerűen üt), a befolyásosságát, főleg Reguluson... Látszik, hogy szeretted és élvezted őt írni, és hátborzongatóan jól sikerült elénk tárnod, amit szerettél volna. Sirius karaktere is éppoly lázadó volt, mint amilyennek megismertük, és kövezz meg, de annyira azért nem sajnáltam őt xD Szót ejthetek még Regről magáról (a megkeseredett, zavarodott kistesó), Belláékról (már most is a megbotránkoztatás volt a legfőbb elfoglaltsága, és nagyon jól űzi), Narcissáról (először még hamvas kis virág, törékeny kislány, zárkózott és távoli, aztán meg kiderül róla, hogy a nőkhöz vonzódik - WOW!), és be kell valljam, nekem a saját szereplő felbukkanása is nagyon tetszett :) A fogalmazásmódod igényes, a történeted felépítése nagyszerű, a kulcs( ( ... )

Reply


herika001 January 15 2012, 20:23:08 UTC
Bevallom, nem követem a kihívás történeteit, pontozni sem fogok. A páros valamiért felkeltette a figyelmemet. Azt hiszem, még sehol nem találkoztam Lucius/Sirius párossal.

Nem bántam meg, hogy elolvastam. Minden kegyetlensége ellenére megérte engedni a kíváncsiságomnak. Jól felépített, nagyon jó stílusú történetet olvastam. Lucius talán keményebb volt, mint a könyvekben megszokott, de talán még az ifjúkori hév és a gőg tette magabiztosabbá és kegyetlenebbé, mint vártam. Sirius is tetszett. Minden megalázottsága ellenére önmaga maradt, kemény, majdnem megtörhetetlen. Hátborzongatóan bizsergető volt olvasni.
Őszintén szólva nem tudom, nem figyeltem, milyen szempontoknak kellene megfelelni a történetnek, de a karakterekre is és a történetre is a maximumot érdemli. Igazán örülök, hogy ha már sikerült kiszúrnom egy párosítású írást, egy remekbe szabottal kezdhettem az ismerkedést. Lehet, hogy ezután keresni fogom az ehhez hasonló történeteket?
Köszönöm, hogy olvashattam. Gratulálok.

Reply


iek1990 January 16 2012, 07:21:13 UTC
Kedves Író ( ... )

Reply


atomkukac January 16 2012, 10:56:33 UTC
Kedves író :)

Végignyálaztam az összes fent lévő sztorit, és most kivételesen visszafelé kezdem a véleményezést. Így sem biztos, hogy nem akarnak majd csoportosan vérpadra küldeni. XD

Ház/csapatkulcs: 9 - ez teljesen rendben volt :)
Kulcs: 9 ez is ott volt :)
Karakterek: 7 - bocsi, de nekem nem jön be a párosítás, de ettől elvonatkoztatva, jók voltak.
Történet: 6 szerintem mehetett volna ez keményebben is.
Egyéni vélemény: 5 - Nem személyeskedés, azt sem tudom ki vagy, de ez már majdnem tetszett. Az eddig olvasottak között a legjobb, de a többi színvonalát majd a megfelelő helyen ecsetelem. De szerintem ment ez volna jobban is :P

Reply


Leave a comment

Up