1. Forduló - 6. nap: Gyötrelmeken keresztül vezet az út

Jan 08, 2012 19:00


Cím: Gyötrelmeken keresztül vezet az út

Csapat: Griffendél - Hurt/Comfort

Kulcs: sorsszerű kötelék

Kulcs-szereplő: Molly Weasley

Korhatár: 18+

Párosítás: Perselus Piton/Harry Potter

Figyelmeztetések: Hurt/Comfort erősen, nemi erőszak utáni állapot, mpreg, öncsonkítás, rengeteg angst. Nincs benne szexuális érintkezés. Slash.

Leírás: Harry Potternek saját bőrén kell megtapasztalnia, hogy a boldogsághoz, ahhoz, hogy valaki képes legyen önmagát megtalálni a sors kacskaringós elágazásai között, igenis gyötrelmeken keresztül vezet az út. Rá kell jönnie, hogy egyetlen hét alatt is összeomolhat az addig gondosan felépített élet, és sokszor nagyon nehéz az összetört darabokat újra összeilleszteni. Észreveszi, hogy mennyien vannak körülötte, akik segíteni akarják őt ebben? Vagy már túl késő lesz ahhoz, hogy megmentse életét és sorsát saját magától, leküzdve az őt kísértő démonokat?

Szerzői megjegyzés:
- Szeretnék mindenkit felszólítani arra, hogy a figyelmeztetéseket komolyan kell venni, mert nem vicc egyik sem! Mindenki a figyelmeztetések teljes tudatában olvassa, mert nem egy könnyű kis esti olvasmány!
- Voldemort után járunk, hetedévben.
- A történet fejezetekre van tagolva.
- A lehető legnagyobb köszönettel tartozom jelenleg még névtelen bétámnak és házvezetőmnek, Aislinnek, akik rengeteget segítettek alapos javításukkal és tanácsaikkal!
- És végezetül, de nem utolsó sorban: mindenkinek jó olvasást kívánok! :)

A történet ide kattintva olvasható
(kérünk, ne felejts el visszatérni pontozni!)

griffendél, 1. Forduló, sorsszerű kötelék

Previous post Next post
Up