1. Forduló - 2. nap: T.A.V.A.S.Z.

Jan 04, 2012 19:00



Cím: T.A.V.A.S.Z. - Tudat Alatt Vágyni A Szerelemre

Csapat: Griffendél - Hurt/Comfort

Kulcs: véletlenszerű kötelék

Kulcs-szereplő: Minerva McGalagony

Korhatár: 16+

Párosítás: Bellatrix Lestrange/Hermione Granger

Figyelmeztetések: erőszak, enyhe erotikus tartalom, femslash, enyhe slash

Leírás: A Sötét Nagyúr megtalálja a módját, hogy legyőzhetetlenné ( Read more... )

griffendél, 1. Forduló, véletlenszerű kötelék

Leave a comment

ani81 January 5 2012, 08:06:07 UTC
Bella:
- Ő az, akiről tudni akarom „mit szívott”. Egy elmebeteget nagyon nehéz megírni. Vagy eljátszod, hogy te is az vagy, írás közben, és pont annyira vagy elrugaszkodott és következetlen, mint ő(vagy épp furcsa, morbid, külön értékrendet képviselő, abnormális), vagy általában táplálkozol azokból a jegyekből, amelyeket mások is használnak. Nálad egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy Bella mi volt. Következetes és józan, vagy elmebeteg.
Ron:
- Enyhén szólva idióta. Minden serdülő fiú szereti a hasát. Nem ez a gond. De mekkora kreténnek kell lenni ahhoz, hogy fogja magát és mert nem vacsorázott, simán tönkretegyen mindent, és veszélyeztesse az akciót. Itt elgondolkodtam rajta, hogy hát igen, Hermionénak talán igaza volt, amikor nem akarta, hogy a barátai odajöjjenek a házba. Ilyen áron?

Kötelék:
- Igen, egyelőre nem teljesen világos, baba ide, vagy oda. Biztos, hogyha ott állnék a történeteddel és megoldást keresnék a két nő kötelékének kialakulására, és még hitelesebbé akarnám tenni a hirtelen és megmagyarázhatatlan fellángolásukat egymás iránt, azt írnám a folytatásban, hogy az egészet a baba csinálta. Életösztönből. Ő sugallt, ő alakított, ő a „zsákbamacska”. (Ó, ez most de morbid volt). De az meg szándékos lenne - igaz, csak részéről, hiszen a páros egyik tagja sem adta hozzá írásos hozzájárulását. De szerintem te ennél jóval eredetibb megoldást dolgoztál ki, szóval kíváncsian fogom várni a megoldást.
Köszönöm, hogy olvashattam, és elnézést, hogy csak elemezgetést kaptál, nem igazi kritikát. Úgy éreztem, ha áradozni kezdenék, vagy pont ellenkezőleg, megpróbálnám negatívumokkal bombázni a hozzászólásomat, azzal befolyásolnám a további véleményeket(persze ez nem biztos, mindenkinek van itt magához való esze és véleménye is), na de akkor sem kockáztatok.
További sok sikert kívánok az olimpiához :) Érdekes történet volt.

Reply


Leave a comment

Up