Война в Изюмских посадках

Jun 22, 2022 23:35

Отвлечемся от рассыпающейся обороны украинских войск под Лисичанском. Там не только под Горско-Золотым УР  и в Боровском кармане все не очень хорошо. Главный военный спикер этой войны, генерал-лейтенант Р. А. Кадыров скорое окружение Лисичанска  анонсировал. Журналист Bild Paul Ronzheimer придерживается того же мнения. Я бы пока от громких слов отказался, но информация отрадная - включая неожиданный наступ с Запорожского направления куда-то на Волноваху.
Впечатления с той стороны. Текст старый, конца апреля-начала мая, выкладываю чтобы не забыть. Ну и напомнить о приличиях нашей очень хорошо высветившейся за последнее время  блядве. Ну как нашей. Мы для неё, точно не свои.



Ivan Choopa
Як виглядає війна зараз - реалії (18+)
Люди переживають про снайперки, кулемети, РПГшки, тєплаки, ночніки.
А тут... а тут де я - йобані поля. Поля і посадки, посадки в яких дерев менше як волосся в твоєї колишньої. І місцевість, така ж пласка...
Так от. Тут до пєдіків підійти ближче як на 4 км - трабл. Орлан-арта-орлан-арта. В москалів ситуація така сама. Дрон-арта-дрон-арта.
Дрон не так далеко летить як орлан, але в кущарах знайде нать самого зашкєрєного розвідника.
І в ітогі всіх їбе арта. Нать арту. І ту - їбе арта.
Тут ... все неправильно якось. Танки їбуть протитанкістів. Дрони - виявляють ПВО і РЕБ раніше ніж ті виявляють їх. І забомблюють в кам'яний вік.
Потім хтось йде в атаку. І горить. І гребе ... від арти. Чи танки полізли і їх захуярили протитанкісти. Піхота розбіглась від розйобаних УРАЛів і теж получила ... від арти. Потім арту нахуйкала арта. Потім прилетіла авіація і в'єбала внікуда.
Потім прилетіла їх авіація і тоже в'єбала внікуда. Потім піхота тягає жмурів. Ті своїх, наші - своїх.
Хтось поліз на нову позицію. І там їх всіх убила арта. Москаль приліз на нову позицію - і там теж здох.
І це все майже без стрілкача. Десь там в посадках і селах трапляється піфпафка, але всіх потім місить арта. Навіть арту.
Які кулемети? Які снайперки? Дрони, ПТ засоби і арта. Все що потрібно




Локальные конфликты, Украина, Тактика

Previous post Next post
Up