2019. Шляхи

Dec 29, 2019 21:53

   Не скажу, що я палкий поціновувач нотаток-підсумків, але давно вже не писав, та й в оточуючих бачу їх чимало, то вирішив і собі запостити. Це радше такий постанонс того, про що я тут не написав і чим завинив Вам читачам. А мені, відповідно, нагадування, що я ще маю опублікувати. Отже, згадаймо:




1. Село Новий Биків в Чернігівській області. Успенська церква 1804 р. фундаторства К. Г. Розумовського. Цей рік в плані Розумовських виявиться в мене дуже плідним :)



2. Зимовий Гомель в Білорусі. Сезон відкрився у лютому з музичної подорожі на Бумбокс. Чудова вийшла мандрівка, хоч, як і завжди з певними перипетіямси. Але коли їх не було :)




3. Березень. Шевченків день. Канів. Після цієї поїздки завів собі Інстаграм.




4. Травень. Я побував в Донецькій області. Під час тієї мандрівки багато чого було вперше: Донбас, Приазов'я і навіть нові американські локомотиви ТЕ33а "Тризуб". Перше місто в області де ступила моя нога - Волноваха. ТОму вона тут заслуговує окремої згадки.




5. Власне Маріуполь. Вражаюча подорож, вражаюче місто, шалений виступ Dakh Daughters хедлайнерами головної сцени цьогорічного Гогольфесту. Для цього я тути й вибрався. Було круто. В багатьох аспектах)))



6. Теж травень, але я вже в Сумській області на кордоні з РФ. Село Іскрисківщина - сумська слобідська козача та терещенківська спадщина.




7. Серпень. Дуже логістична, насичена, звісно ж музична:) поїздка до Центральної та Східної Європи. Транзитний пункт в Україні - Чернівці. Після тривалої розлуки.




8. Румунія. Моє переше місто в ній - Сучава. Батьківщина Петра Могили. Під час цієї подорожі я за підсумком повністтю проїхав історичну залізничну гілку Перемишль-Сучава)))




9. Бухарест. Неймовірні контрасти. Концерт Металліки.




10. Русе. Болгарія. Багато історії, музеїв та Дунай. Дуже насичений був одноденний виїзд з Бухаресту.




11. Джурджу. Край Румунії.




12. Відень. Австрія. Подорожувальна перлина року. 100%.




13. Брно. Центр Моравії. Чеське місто, яке лишило дуже гарні враження по собі. Приєднався до metals_k_nen і компанії та рушили далі)




14. Чеський Штернберк. Одна з аристократичних колисок Чехії.




15. Прага! Тут я вже четвертий раз і другий (саме в Празі) на концерті Металліки. Місто, яке вже стало, еммм, якби рідним з 2018 року)




16. Краків. Ним я нормально не гуляв аааж з 2006 року !!!




17. Повернувся в Неньку і у вересні на Поділля. Меджибіж. Подяка alexius_knight




18. А з ним і Хмельницький)))




19. Довгоочікуваний Козелець. Чернігівська область. Теж серпень.




20. Приємно побачились з Черніговом.




21. Покровська мандрівка Чернігівщиною в жовтні. Сосниця.




22. Вишеньки.




23. Короп з його духом Гетьманщини й лівобережними родзинками)))




24. Листопад. Планувалась Луганська область, але вдруге Донецька. Краматорськ з його індустрією та захоплюючим ландшафтним парком. І Бумбокс. В 2019му він в мене від Гомеля дод Краматорська)))




25. Спонтанний, але такий чеканий Львів!)




26. Наступного дня, завдяки airborn76 перший досвід фортифікаційної експедиції-походу поблизу с. Плесецьке, Київська обл.

Немало. 26 фото - 26 локацій. Дякую всім за увагу) Веселих свят!
P.S.
Не забувайте ппро Інстаграм акаунт. Там інформація й фото з'являються швидше.

Чернігівщина, czech, bucharest, подорожі, Донбас, Галичина, romania, Європа, rzeczpospolita polska, Україна, Київщина, Білорусь, Черкащина, polska

Previous post Next post
Up