Metallica: Prague 18. 08. 2019

Aug 22, 2019 23:50

Бажання бути до Металліки поближче змусило взяти ще один квиток, таким чином двічі відвідавши їхні виступи за мандрівку. Теж колись думав, от би так зробити. Ну і тут не скажу що прям з великим бажанням, але вже зробив, як зробив. На Проагу вибір випав вельми просто - наявність квитків в продажу на момент прийняття рішення. Та і в це місто завжди приємно повернутись. + квитки відносно дешеві, а концерт на відкритому майданчику (аеропорт), чого в моєму досвіді ще не було. Тому як раз. Тут вже фото значно меньше.




1) На концерті була сила силенна українців і росіян. Біля мене було таке враження, що чехи на шоу взагалі в меньшості.




2) І це наклало певний відбиток. В якості національного джему музиканти знову виконали Йожина з Бажин, як і минулого року, лише краще підготувавшись. Та з того, що відчув я - аудиторія не надто оцінила через те, що чехів як раз було мало (!), тому..., хоча, може це мені так здалося.




3) На цьому концерті мені вдалось почути пісню Frantic з вже згадуваного в поередньому дописі альбому St. Anger, таким чином почувши всі композиції з цього альбому, які грались в даному турі. Та особливе захоплення викликала The day that newer comes з передостаннього альбому Death magnetic. До цього я нічого наживо з нього не чув. І не надто сподівався на цей рік, але пощастило.

З усього вище зрозуміло, що я мав цього місяця доволі цікаву подорож. Матеріалу з неї сила силенна. Тому в перспективі, сподіваюсь, на Вас чекають нариси про Південну та Центрально-Східну Європу)))

czech, Прага, подорожі, usa, події, music, metallica, музіка

Previous post Next post
Up