Гоменюк І. Провісники Другої світової.

Oct 18, 2017 19:45

   От і дочитав я книгу шановного френда joanerges . Мені дуже сподобалось. Не міг дочекатись її після анонсу. Люблю тематику прикордоння та кордонів, тому 100% був впевнений, що буде цікаво. І надії виправдались. Історична книга вийшла гостросюжетною, читати не нудно. Однозначно, прорив серед вітчизняної літератури на тему міжвоєнного періоду у Центрально-Східній Європі.
   Звичайно хотілось би якіснішу поліграфію, в контексті ілюстрацій. Та і, на мою думку, таке видання має бути з картами, але тут їх немає. Та це не псує враження від прочитаного. Тому, рекомендую всім, як фахівцям, так і зацікавленим.
   Друже, чекаю Твою наступну книгу про "польсько-німецькі прикордонні спори"(с).



Бібліографічне посилання:
Гоменюк І. Провісники Другої світової. Прикордонні конфлікти в Центрально-Східній Європі. Від розпаду імперій до Гляйвіцької провокації / Гоменюк Іван ; під. заг. ред. К. Галушка. - Харків : Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2017. - 352 с.

постаті, military history, ww1, drittes reich, usa, ww2, rzeczpospolita polska, france, 1941 рік, книги, polska, Перша Світова Війна, Історія, history, history of ukraine, the united kingdom, 1939, Європа, books, військова історія, 1918, події, Magyarország, Друга Світова Війна, Österreich-Ungarn, wojsko polskie, Угорщина, hitler, історія

Previous post Next post
Up