Міжнародні інвестиції массово йдуть на Львівщину. Тепер і Bombardier

Mar 02, 2016 20:36

Ще одна канадська фірма готова інвестувати у львівське підприємство. Цього разу компанія Bombardier вирішила співпрацювати з Львівським локомотиворемонтним заводом.




Про це заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, звітуючи перед депутатами на сесії Львівської обласної ради, передає сайт varianty.lviv.ua.

Компанія вибирала між Львівським локомотиворемонтним заводом та «Електроном».


Відтак, 21 березня на Львівщину прибуде керівництво компанії Bombardier для узгодження усіх деталей співпраці.

Також компанія Bombardier виробляє літаки бізнес-класу, залізничну техніку, трамваї. Bombardier Transportation є найбільшим в світі виробником залізничної техніки, Bombardier Aerospace - третій в світі виробник цивільних літаків. Штаб-квартира компанії розташована у місті Монреаль, Канада.

Нагадаємо:

Сьогодні у Львівській ОДА повідомили про те, що канадський холдинг Fairfax має намір інвестувати у Львівську область. Іноземці, перш за все, зацікавлені у співпраці із регіональними компаніями в агропромисловому секторі та ІТ-галузі, а також розвитку промислових парків.




Раніше японська компанія «Фуджікура» повідомила, що відкриває підприємство з виробництва авто компонентів у Львові. В найближчі 2 роки компанія планується працевлаштувати до 1,5 тис. працівників. І якщо все буде гаразд, то кількість персоналу подвоїться - до 3 тис осіб.

Також, на Львівщині вже розпочались роботи з будівництва асфальтного заводу, турецькою компанією «Онур».

Джерело

Новости, Экономика, Новини, Львів, Новини України, Львов, Новости Украины, Економіка, Украина

Previous post Next post
Up