На курорті Драгобрат виникла сутичка між представниками Правого Сектору та правоохоронцями (Подробиц

Jan 10, 2016 16:54


Дана подія, підсумували в поліції, внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч.4 ст.296 (Хуліганство), ч.1 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
Варто зазначити, що офіційна версія поліції виглядає досить дивною, адже як могли охоронці комплексу з відповідно озвученими пораненнями затримати дебоширів у камуфляжі? У офіційному прес-релізі поліції йдеться також про місцевих жителів, які допомогли затримати 5 хуліганів. Однак у місцевому Правому Секторі розповідають дещо іншу версію.

За їхніми свідченнями, насправді під ранок неділі, 10 січня на базі Хата Магната виникла сутичка між представниками Правого Сектору (не закарпатський Правий сектор, а активісти з інших регіонів, серед них були також ті, хто брав участь в блокаді Криму, зокрема називається ім’я керівника оперативного штабу ПС блокади Криму «Хорват»), які відпочивали на базі, та правоохоронцями, в яку втрутилася охорона бази відпочинку. За неофіційною інформацією, один з охоронців отримав поранення з травматичної зброї й був госпіталізований.

Водночас, станом на 15:00 на курорт Драгобрат продовжують прибувати правоохоронці, інформує власкор Mukachevo.net з місця подій. В’їзд до туристичної частини курорту, де власне й сталися розбірки обмежено - правоохоронці виставили пости. Велика кількість силовиків також в районі бази Хата Магната. Разом з тим, за інформацією від представників місцевого Правого Сектору, в бік Драгобрата вирушили активісти ПС з Івано-Франківщини.




Читати Далі на сайті



Новости, Новини, Мукачево, Происшествия, Закарпаття, Закарпатье, УкраЇна, Украина

Previous post Next post
Up