Вночі штурмували Житомирську кондитерську фабрику: люди вистрибували з вікон (Відео, Фото)

Jan 05, 2016 12:41


В ніч з 4 на 5 січня штурмували Житомирську кондитерську фабрику. Люди, які знаходилися на території фабрики, стрибали з вікон магазину і їх затримувала поліція.

В той же час, кілька десятків чоловіків намагалися відкрити ворота та прорватися на територію. Очевидці розповідали про постріли, які близько 1 години ночі чули на території фабрики.

«Близько 00.30 год я проходив біля фабрики і бачив таку картину, що із вікон магазина по вул.. Щорса випригували співробітники охорони ТДВ «ЖЛ» і їх одразу арештовувала міліція. Я підійшов до воріт, на території знаходилися тітушки Пашинського стояли разом з працівниками ДСО. Ці ті тушки перед цим через третє КП забрались на територію фабрики і почали штурмувати лабораторію, де знаходилась охорона. Штурмували з помповими рушницями, розбили вогнегасник і та охорона змушена була через вікна магазина тікати аби врятувати свої життя. Були постраждалі, яких потім вже забрала швидка. У одного була переломана нога, я бичив що його виводили з прив’язаною палкою до ноги, там видно перелом був ноги. При цьому ті тушок Пашинського ніхто із ДСО не чіпав, їм повне сприяння, в плоть до того що відкривали ворота і їх запускали, а охорону по суті арештували», - розповів Сергій Рижковський, працівник ТДВ «ЖЛ».






ДИВИТИСЬ ДАЛІ, ПОДРОБИЦІ, ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ (Перехід на сайт)


Новости, Видео, Житомир, Украина, Происшествия, Фото

Previous post Next post
Up