У Києві створили унікальні розумні нано-зупинки (Фото)

Dec 12, 2015 08:07


Киян вже відкрито дістав бардак з мафами на зупинках громадського транспорту, отож вони вже почали створювати саркастичні тексти адресовані до влади та любителів плювати на інших:

Унікальні розумні нано-зупинки - суто київський винахід. На таких зупинках ви не нудьгуватимете у нудних скляних павільйонах з кондиціонерами та онлайн-картами руху міського транспорту. Унікальні розумні нано-зупинки надають мешканцям увесь спектр сучасних послуг.

Тут, в очікуванні тролейбуса, можна вигідно затариться м`ясом та копченою ковбасою, що для зручності розкладена просто на асфальті, купити пляшечку пива чи бахнуть свіжерозлитих сто грам горілки, закусити сухаріками та чіпсами, що продаються також на зупинці, викурити сигаретку з великого поштучного вибору. Для дрібного перекусу тут вам запропонують насіння соняшника в пакетиках. Якщо ви змерзли - то і тут унікальні розумні нано-зупинки стануть вам у пригоді, позаяк пасажирам запропонують широкий вибір шкарпеток «житомир», панчіх та теплих трусів, що продаються тут просто з розкладачки. Любителі азарту в очікуванні тролейбуса зможуть просадити зайву сотню гривень в лотерейних залах, що також розташовані на більшості унікальних розумних нано-зупинок. Але найбільше вражає елемент свободи, що її відчувають пасажири на унікальних розумних нано-зупинках. Тут ви зможете безкоштовно припаркувати свій автомобіль, прикрутити чи розклеїти рекламу будь-якого формату, викинути будь-яке сміття прямо собі під ноги і туди ж поплювати, приліпити недожувану жуйку до будь-якого елементу зупинки, справити велику та малу нужду. І найголовніше, тут ви зможете безперешкодно нам`яти пику іншому пасажирові та віджати в нього мобілу чи інший цінний предмет і навіть перекімарить до ранку, якщо останній ваш тролейбус вже пішов!



На фото: Унікальна розумна нано-зупинка «Куренівський ринок».

______________________________________

АВТОР Олександр Соколенко

Новости, Транспорт, Сарказм, Киев, Юмор, Подол, Власть, Блоги, КМДА, Фото

Previous post Next post
Up