А скiльки Ви доплачуєте за “безкоштовну освiту”? (Фото)

Nov 13, 2014 13:25


Олександр Щелущенко - батько другокласниці. З першого дня навчання доньки у 38 ліцеї столиці він доплачує за «безкоштовну» освіту.



Наприклад, 110 грн на місяць за урок танців замість фізкультури. Така практика в школі існує вже давно - танцює уся молодша школа. Гарантований дохід - 26 тисяч гривень на місяць. Гроші йшли викладачеві. Що з того мала директорка? Напевно відомо тільки про догану.



Згодом також з’ясувалося, що у школі замість уроків показували ще й вистави. У столичному департаменті освіти запевнили «Слідство.інфо», що у шкільному розкладі не може бути ані платних уроків, ані вистав. Олена Фіданян, начальник департаменту освіти Києва, розповідає, що до них постійно звертаються театральні трупи, які не мають власних приміщень. Вони просять дозволити «гастролі» школами. Міське керівництво таких дозволів не дає, але їх впускають адміністрації шкіл. Не для себе ж, для дітей, щоб прищепити їм любов до мистецтва.

Читати Далi

Антидеза, Школы, Протест, Общество, Коррупция, Бюрократия, криминал, Дерибан, Киев, Культура, Образование, Украина, Криминал, Бюджет

Previous post Next post
Up