Вислiви регiоналiв за якi їм не завадить реальний тюремний строк(Вiдео та цитати)

Apr 11, 2014 12:54




Еспресо.TV вирішило нагадати, хто з нардепів від ПР закликав до використання зброї проти майданівців.

Сьогодні у Верховній Раді відбувся черговий раунд суперечки між Геннадієм Москалем та одіозною регіоналкою Оленою Бондаренко. Вона в притаманному для себе безапеляційному стилі вимагала від Москаля, як голови комісії з розслідування масових вбивств на Майдані, документів. У відповідь генерал міліції пообіцяв, що регіоналка ознайомиться з усіма документами на лаві підсудних.

Про небезпідставність подібних звинувачень Москаля свідчать заяви, які робила Бондаренко разом з іншими регіоналами під час подій на Майдані. Еспресо.TV вирішило нагадати, хто з нардепів від ПР закликав до використання зброї проти майданівців.

Почнемо саме з Бондаренко. Саме 20 лютого, коли на майдані люди сотнями гинули від куль силовиків Бондаренко в інтерв’ю німецькому Der Spiegel говорила про недостатньо жорсткі дії правоохоронців: «Я вважаю, що сили правопорядку діють ще недостатньо жорстко». А на питання, що багато демонстрантів були вбиті саме пострілами в голову, додала: «Хвилинку. Якби влада почала діяти ще раніше, то насилля не охопило б все і вся. На Майдані вже не стоять мирні демонстранти. Це вандали, підпалювачі, озброєні екстремісти».

Читати та дивитись далi

Видео, История, Майдан, Общество, Партия Регионов, ПРОТЕСТ!, Политика, Украина, Власть

Previous post Next post
Up