Інформаційний шум щодо "убійств мірних житєлєй западним аружиєм"

Dec 23, 2022 09:31

Інформаційний шум щодо "убійств мірних житєлєй западним аружиєм" використається, в першу чергу, для вуличних протестів в країнах ЄС - для антіваєнних дєманстраций та мітингів

Сюрреалізм? Зовсім ні. Ви просто забули трохи історію і з якими саме спецслужбами був пов'язаний Кон Чен Ий. Але Штазі, на відміну від російських клоунів, їли свій хліб недарма - згадайте те, як саме німецькі чекісти ініціювали подібні протести в ФРН в 80-х роках і як це спрацювало.

Хіппі під егідою гру рф - це фантастика? Не зовсім так. Технічно це можливо. Питання лише в тому, хто займається цим: професіонали чи пту(гру)-шники.

Проте потрібної розуміти, що і гру-шні хіппі - це, знову ж таки, не кінцева мета, а лише інструмент для зміни діючої влади в країнах ЄС, щоб заблокувати чи призупинити поставки озброєння в Україну. І все

Епілог. Чи вдасться рф розіграти подібну мнагахадовачку? Гадаю, що ні. Але те, що такі плани у рф є і що, з технічної точки зору, це можливо - факт. (не треба себе обманювати, добре?)

Скільки людей для сюжетів про "звєрства Хунти, которая убіваєт мірних житєлєй западним аружиєм" вб'ють росіяни та місцеві колаборанти? Не готовий сказати. Проте, впевнений, що це число буде великим і що акцент буде зроблено на смерті дітей.

Але є і хороші новини - захід нам почав вірити в плані того, що якщо ще півроку назад подібні сценарії умовним Брюсселем розглядались як фантастичні, то тепер з нами розмовляють на рівних і вважають подібні прогнози щодо загроз зі сторони рф аналітикою рівня бог(буржуйський світогляд вперто відмовляється досі прогнозувати дії кремля, основуючись на тому, шо росіяни, в першу чергу, йобнуті).

Тому, особисто я впевнений в тому, шо перші "антіваєнниє пратєсти" з використанням гру-шних хіппі розпочнуться в Німеччині та Франції.

Здивуйте мене, гражданє чєкісти. Шах

P.s - хочеш допомогти
контрпропаганді України? - 5375414113640162

PayPal- fashdonetsk2022@gmail.com

https://www.patreon.com/fashdonetsk

Війна, Фашик Донецький, Україна, Телеграм, Блоги

Previous post Next post
Up