Укрправда скатилась до уровня газеты-помойки. Очень по тупому

Nov 18, 2020 12:58

17.11.2020 р. видання «Економічна правда» опублікували новину під гучним заголовком «У Кличка вперше визнали, що Подільський міст вийде на Русанівські сади».

На запитання видання: «На перетині з якою вулицею буде облаштований лівобережний заїзд на міст та з'їзди з нього», КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва», як замовник будівництва об’єкту «Будівництво Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві» надала вичерпну відповідь.



А саме, що проектом передбачено влаштування місцевих проїздів вздовж траси Подільського мостового переходу в межах насипу на ділянці від озера Русанівське до вул. Центральної Садової з забезпеченням можливості з’їзду та заїзду і з врахуванням збереження акваторії озера Райдужне та розв’язанням напрямків руху автомобільного транспорту по з’їздам з мостового переходу в напрямку вул. О. Бальзака та вул. А. Навої.



Отже, надаючи неповну інформацію та маніпулюючи заголовком, редакція видання «Економічна правда» ціленаправлено вводить в оману тисячі киян.
Довідково повідомляємо, що наразі тривають роботи по будівництву ділянки Подільського мостового переходу від дамби Русанівських садів до шляхопроводу через залізницю з шляхопроводом включно. Влаштовано фундаменти та опори шляхопроводу на ділянці від вул. Центральної садової до перетину з залізницею, триває виконання робіт з будівництва огороджуючих конструкцій перегінних тунелів метрополітену, земляні роботи, а також роботи з влаштування насипу.

При будівництві Подільського мостового переходу на лівому березі передбачається проходження траси мосту вздовж Русанівських садів з влаштуванням транспортної розв’язки між залізницею і озером Райдужне та транспортним сполученням вул. Бальзака та А. Навої.





Антидеза, Новости, Новини, Укрправда, СМИ, Русановские сады, Киев, Строительство, Подол, Позор

Previous post Next post
Up