Пряний соус для м’яса з журавлини з цитрусовими

Nov 30, 2012 18:43

А у вас буває, що коли осінь і холодно і мряка - то хочеться чогось пряного, ароматного, яскравого? Якщо так - вас врятує соус. Прекрасний веселий колір і надзвичайний смак! При цьому готується дужу-дуже просто! 





Потрібно: 350 г журавлини
1 середній апельсин
1 середній лимон 200 г цукру
Трохи апельсинового соку



Спеції:
2 зірочки аніса
1 ч.л. кориці
1ч.л. імбиру
1 ч.л. карі
Дрібка солі



Стерти цедру з апельсина і половинки лимона. Вичавити в каструльку з товстим дном сік з цитрусових. Додати цукор, спеції, дати закипіти, проварити 2-3 хв. Lодати журавлину, роздавити і проварити ще 5 хв.
 

Дати постояти поки охолоне. Процідити.


Смачного!

соус

Previous post Next post
Up