А у вас буває, що коли осінь і холодно і мряка - то хочеться чогось пряного, ароматного, яскравого? Якщо так - вас врятує соус. Прекрасний веселий колір і надзвичайний смак! При цьому готується дужу-дуже просто!
Потрібно: 350 г журавлини
1 середній апельсин
1 середній лимон 200 г цукру
Трохи апельсинового соку
Спеції:
2 зірочки аніса
1 ч.л. кориці
1ч.л. імбиру
1 ч.л. карі
Дрібка солі
Стерти цедру з апельсина і половинки лимона. Вичавити в каструльку з товстим дном сік з цитрусових. Додати цукор, спеції, дати закипіти, проварити 2-3 хв. Lодати журавлину, роздавити і проварити ще 5 хв.
Дати постояти поки охолоне. Процідити.
Смачного!