Підсумки 2016 (Зимовий Єгипет)

Feb 09, 2017 17:15

Дивлячись на ціни в Єгипті і на нашу погоду вирішили провести холодну пору в теплих краях. Для цього вибрали не дорогий готель Rixos в Шармі (Nabq), купили квитки, взяли дітям програму навчання, лептопи і поїхали ще з двома сім'ями моїх колег. Працювати ми можемо локально і через ремоут (або рдп якщо треба або тільки комітати), мітинги з 19 до 21 вечора (за Каїром), тому з цим проблем бути не повинно. Інтернет планували докупити на місці, якщо не вистачатиме платного в готелі, ($30 - тиждень).
Загалом нам все сподобалось, хоча довго я все ж там бути не можу. Їжа в готелі з часом набридла (хоча вона мені дуже подобається), для того щоб сходити в ресторанчик приходиться їхати на таксі або маршруткою, а той фастфуд, що був безпосередньо поруч з готелем я не їм.
Через сильний вітер на пірсі, за рифом були сильні хвилі, тому там міг купатись лише я. Море - казкове, сотні і тисячі риб, деякі просто величезні, температура ~ 24*С і купатись можна годинами, не мерзнеш. А от мілке море до рифу - дуже холодне. Для того, щоб купати малечу ми або брали екскурсії на яхтах з дайвінгом і сноркінгом, або їздили маршруткою (5 фунтів з дорослого) на міський пляж. Кім того в готелі є басейни з підігрівом та спортзал.
Не дивлячись на все це скоро ми вже всі хотіли додому, і тепер насолоджуємось нашою зимою. І в нас дома добре :)
Фотки тільки ті, що були на телефоні, пізніше закину з фотіка











Ми мали подвійний номер, одна кімната для діток, а інша - для нас


Море не дуже привітне




Зате дуже гарно


Змія




Двоххвоста ящірка і слід від поросяток




Всі гості роздягнені і тільки ми в шубах, мабуть тому, що ми не вперше і знаємо як холодно коли яхта рухається


Зате водичка дуже тепла і чиста












Міський пляж






Батискаф, $3 за дорослого






А от пляжі майже порожні






Одне з наших улюблених занять








подорожі, відпочинок, єгипет, робота

Previous post Next post
Up