АНОНС

May 26, 2016 13:14

Завтра, тобто в п’ятницю 27-го травня, о 19-00, на Подолі, на вулиці Костянтинівській-68 відбудеться публічна зустріч громадського руху «Новий Вогонь», наша друга відкрита промова. Цього разу - ґрунтовна, з питаннями і розгорнутими відповідями. Віднині маємо на це час і місце, бо з вашою та Божою допомогою ми орендували приміщення для щотижневих зборів, і тепер приступаємо до системної роботи.

Ми представимо нашу програму, яка писалася останній рік служби на фронті. Цю ідеологію ми назвали «націонал-ліберальною», бо головні суспільні цінності, яких нас навчила революція та війна - це нація та свобода. Українська нація - об’єднана Майданом спільнота з єдиною на всіх історичною долею, до якої ми маємо щастя належати, і свобода - універсальна людська цінність, яку ми протиставляємо всім імперіям і тоталітаризмам, наша історична місія.

Докладно розберемо три головні пункти, які вважаємо необхідними для досягнення поставлених завдань:
1. Легалізація зброї
2. Інтернет-демократія
3. Декомунізація
Якщо ви хочете знати, чому саме ці положення ми визначили як головні - щиро запрошуємо на зустріч. Якщо ви не в Києві, не можете приїхати - виступ буде записаний на відео і викладений в інтернет.
(Якщо відчуваєте бажання спонсорувати нашу діяльність - ми шануємо ваше бажання. Наша картка 5168 7556 0076 8929. Так чи інакше, крім вас ми ні на кого не розраховуємо)

Отже, в п’ятницю, 27-го травня о 19-00, на Подолі, біля метро Тараса Шевченка, на вулиці Костянтинівській-68, в актовому залі на четвертому поверсі.

Дмитро Різниченко, громадський референт, «Новий Вогонь»




анонс, Новий Вогонь

Previous post Next post
Up