Зброя

Apr 26, 2014 01:37

"...Держава дає зброю тим, хто або йде працювати у міліцію, або йде служити у нацгвардію, чи до збройних сил. Коли ми відкриємо вільний доступ до зброї, то це означає, що вільний доступ отримають і сепаратисти..." - в.о. президента Турчинов ( Read more... )

зброя

Leave a comment

0syn3ko April 26 2014, 04:07:06 UTC
Хз, мені здається, що наразі досить людей комуттримати зброю.
З іншої сторони, озброєння населення дасть привід відвернутися заходу, що є єдиним ефективним захистом від втрати держави, і привід до вторгнення російських військ. Що ми, наприклад, бачимо із пс або ярошем - кожна їх заява повторюється лавровим на міжнародному рівні.
Це мені нагадує питання до вас щек у період майдану - чому праві не можуть буди у фоьтокамерах кореспондентів простими українцями, не нацистами. Ви відповіли, мов це лицарська тема, стяги і все інше. Ця лицарська тема, в результаті, стала приводом до сепаратизму і втрат територій.
Може, все-таке, потрібно дійти до розуміння важливості політичного бруду? На лицарстві не виїдиш. Навіть героєм не станеш. При поганій політичній грі в тебе відберуть зброю, а сім'ю твою заставлять купувати патріотичне.

Reply

romchykd April 26 2014, 05:30:25 UTC
+1

Reply

reznichenko_d April 26 2014, 09:52:11 UTC
Даруйте, а ви ще не зрозуміли, що захід нас кинув, і плювати йому на цілістність нашої держави?

Reply

0syn3ko April 26 2014, 11:27:18 UTC
Ні, не зрозумів.
Я бачу як захід витрачає мільярди євро і доларів на підтримку України, як на мене вони зробили більше ніж Україна.

Reply

reznichenko_d April 26 2014, 11:33:31 UTC
Захід не вдарив палець об палець заради підтримки України.
Він витрачає мільярди заради своїх інтересів. А те, що ці інтереси частково збігаються із інтересами України - так це тимчасово.
Захід не виконав своїх зобов"язань перед Україною, і взагалі не враховує її думку у своїх планах - на двосторонніх переговорах із московитами українського представника просто виставили за двері.
Захід просто знищує давнього геополітичного конкурента, скориставшись Україною, як чудовим приводом.

Reply

Приєднуюсь ext_2467636 April 29 2014, 06:01:17 UTC
Не маючи великого розуму, навіть у блондинки на кшталт мене вистачило клепки, щоб по всіх зовнішніх проявах ситуації щось такє підозрювати. А тверезі викладки Дмитра переконали мене що підозри не були безпідставними. Нікому ми крім нас самих не потрібні, ніхто наші інтереси за нас захищати не буде. Захід з цікавістю спостерігатиме як ми тут з рашкою самі борюкатимемось, і тільки висловлюватиме або жаль, або співчуття, або занепокоєння. Ніхто "вписуватись" за нашу цілісність, неподільність і ідентичність не буде, як не гірко це усвідомлювати.

Reply


Leave a comment

Up