я нашла оригинальный рецепт на сайте программы
http://tvnz.co.nz/my-kitchen-rules/ep-25-lamb-cutlets-4184792Rustic beer bread:
450g self-raising flour
Quarter of a teaspoon salt
450ml beer (we used lager)
To make beer bread, combine flour and salt in a large bowl. Mix in beer to form a stick dough. Divide in half. Shape each half into a rustic loaf. Wrap in greased foil. Cook in a camp oven for about 15-20 minutes or until golden and cooked through. Remove foil. Cool.
Ингредиенты
450 гр самоподнимающейся муки
¼ чл соли
450 мл пива, (мы использовали лагер)
Смешать муку и соль в большой миске, добавить пива до формирования теста . Разделить на 2 части. Сформировать каждую часть в батон (деревенский хлеб). Завернуть в фольгу. Выпекать в духовке 15-20 минут или до золотистой корочки. Удалить фольгу.
буду пробовать печь, очень мне интересен результат.