Флешмоб

Jul 29, 2010 23:41

Не люблю я такого типу флешмобів, але здуру підписався, тому тепер зобов"язаний тут шось нашкрабати. Так от.
Правила: Ви відмічаєтесь в коментах, я пишу 5 асоціацій з вами. Ви публікуєте у себе правила флешмоб з посиланням на мій пост, і пишете асоціації на кожне з 5 слів. Далі, відзначаються в коментарях у вас, і ланцюг триває.
Підписався на флешмоб ось тут: http://veselamuza.livejournal.com/63309.html


Отож veselamuza вибрала такі 5 слів:
1. Футбол.
Футбол, мабуть, найдавніше моє захоплення, яке безперервно триває вже майже 25 років. Все почалось в далекому 1986 році з перегляду матчів київського "Динамо" та збірної СРСР на чемпіонаті світу в Мексиці. Потім у Львові з батьком ходив на стадіон на матчі спочатку "СКА Карпат", а потім "Карпат". В тому ж 86-му році і сам почав грати в футбол, після того як батько купив мені першого м"яча. В принципі і досі практично кожного тижня ганяю м"яча.
2. Реалізм.
Якось важко в двох словах написати про такий термін. Тому скажу коротко: стараюсь на речі і світ дивитись реалістично, але при тому всьому з невеликим ухилом в позитивніший бік.
3. Гори.
Гори - одна з найбільших моїх любовей :) Вперше потрапив в гори, а саме Карпати, в 1991 році, коли нашу волейбольну команду з ДЮСШ повезли в Славсько на спортивні збори. Тоді ж було перше сходження на вершину - на Тростян (пішки, а не на кріселках :)). В студентські роки почав їздити з наметом. Спочатку це були матрасні виїзди, а коли вони набридли, то прийшла черга походів. На початках виїзди були тільки влітку, потім добавилась весна-осінь, а після цього і зимові сходження на вершини. Наразі був тільки в Карпатах і Криму, але сподіваюсь, що інші гірські системи також дочекаються своєї черги.
4. Фото.
Знайомство з фотографією відбулось в першому класі, коли Миколай приніс мені перший фотоапарат - "Смєна 8М". За два роки я його вломив, і тоді мені на дн подарували "Любитель". Десь до класу восьмого-дев"ятого якраз ним і користувався, час від часу позичаючи батьковий "Київ". Весь цей час фото друкувались вдома. Потім було кількарічне затишшя в фотографії, а коли почав ходити в гори, то знову почав знимкувати. Спочатку на "Зеніт 110", потім на "Зеніт ТТЛ" з широким набором об"єктивів. Після цього прийшла черга цифри. Першим цифровим апаратом стала мильниця "Canon Powershot A95", а до останнього часу трохи більше двох років знімав на "Nikon D80", який на днях вкляк, тому зараз шукаю де його поремонтувати, а також паралельно роглядаю варіанти нового апарату у випадку неможливості ремонту.
5. Романтика.
Навіть не знаю, що тут сказати. І взагалі не знаю, яке відношення романтика має до цього жж :) Ну, але раз треба, то скажу, що особа я доволі романтична, але далеко не всім це доводилось бачити чи відчувати :)

флешмоб

Previous post Next post
Up