Фотокнига

Jul 20, 2010 20:33




Кілька років тому вперше на теренах інтернету наткнувся на таке явище як фотокнига. Ідея підходу сподобалась, проте в той час ніхто в Україні такого не робив, а закордонні варіанти надто кусались в питаннях ціни. Але час іде, на місці ніщо не стоїть, і таке щастя, як замовлення фотокниги, прийшло і до нас, та щей все це за адекватними цінами. А стало це можливим завдяки компанії Цифролаб. Оскільки попав під акцію, то взагалі відмовитись не зміг :)
Детальніше про формати книг, ціни, терміни виготовлення, доставку і т.д. можна знайти на сайті компанії, а саме тут.
Тепер кілька слів про формування макету книги. Все виявилось дуже просто. Для цього достатньо скачати програмку CyfroBook. Завдяки зручному інтерфейсу легко додавати фотографіїї, тексти, змінювати фони і т.д. При чому все це не є обмеженим стандартним набором обкладинок і фонів, а можна робити самому в інших редакторах і просто вставляти в макет книги. Коли книга вже готова, то прямо з програми можна зробити замовлення. Оскільки я текстів не добавляв, то найбільше часу пішло на відбір фото :)
Якістю готового екземпляру залишився задоволеним: тверда обкладинка, якісний папір, пристойний друк. Думаю, що ще не раз скористаюсь послугами цієї компанії, бо справді легко і зручно.



















фото, поточне

Previous post Next post
Up