Ще трохи фотомобу

Jan 19, 2009 00:57

*****************************
Така гра:
* Ви лишаєте коментар
* я обираю будь-яку фотографію\картинку у Вас в ЖЖ та прошу розповісти про неї щось цікаве і пізнавальне
* Ви постите розповідь з фото у власному ЖЖ з публікацією умов гри, щоб Ваші друзі теж могли пограти
*****************************
На участі у двох іграх я не зупинився :)

pasteli обрала цю картку:



Важко написати щось пізнавальне про котів, бо ніколи глибоко тим питанням не цікавився, тому напишу кілька слів про "модель". Звати її - Зіта, живе в мене вдома. На вигляд вона чимось схожа на сіамську породу або на орієнталів, але насправді є звичайною дворнягою, хоча можливо хтось з її предків і мав щось в крові від породистих особин. Крім неї у нас мешкає ще два коти. Хоча і побутує думка, що коти гуляють самі по собі, але я не можу з нею погодитись, дивлячись на їнхі дружньо-сімейні стосунки. Фото зроблене на балконі, де в теплу пору року весь той "прайд" любить проводити час.

lena_and_alex обрали це фото:



На фото вид з вершини Яйка-Ілемського (1679 м, Горганський масив в Карпатах) в бік Довгого Поля. Про саму подорож можна прочитати тут, тому постараюсь написати щось пізнавальне. На ближньому плані видно викладений з каміння тур. Такими турами в горах часто позначають вершини, якщо на них немає геодезичних або інших знаків. Також їх викладають для знакування шляху, що допомагає подорожуючим зорієнтуватись в умовах поганої видимості або при відсутності чіткої стежки. На вершині Яйка-Ілемського побачив кілька таких турів, щоправда в даному випадку системності для орієнтування так і не зрозумів, бо вони були досить хаотично розкидані :)

fi_lin вибрав таку знимку (подаю трохи більшого розміру):



На фото зображена гора Довбушанка (1754 м) - одна з найвищих і найкрасивіших вершин в Горганах. Фото було зроблено 31 березня 2007 року під час сходження на гору Ведмежик у складі групи з 16 чоловік, яку вів Сергій Копанський. Початково планувалось зворотнє сходження, але оскільки була добра погода і група підібралась досить сильна, то було вирішено здійснити перехід з Зеленого в Бистрицю через вершину Ведмежика, з чим група успішно справилась, по ходу надивившись на величезну кількість неймовірної краси краєвидів. Ще кілька фото з того сходження можна подивитись тут.

ksanka1972 обрала таке фото:



Фото зроблено під час походу на хребет Пишконя в жовтні 2007 року. В перший день погода нас не дуже тішила - було туманно і час від часу трохи дощило. Під час підйому на гору Барвінок після тривалої боротьби з суцільними буреломами вийшли на місцину, яка і зображена на фото. Хоча в таку погоду і не дуже приємно ходити в гори, але осінні тумани теж можуть виглядати досить красиво, особливо коли ще відчувати шелестіння листя під ногами... А наступного ранку випав сніг :)

флешмоб, фото

Previous post Next post
Up