мільйон фото з нашого весілля

Dec 17, 2013 22:58

не пройшло і два місяці - і ми нарешті маємо фотки з весілля. фоткав нас фотограф Віталій Качур і зйомкою я задоволена - навіть спеціально відклали перший перегляд з суботи на вечір неділі - на випадок, шоб враження від фоток не зіпсувало вихідні)) і не зіпсувало б. фотографа я вибирала довго, по фото і по ціні ясношо і врешті решт зупинилася на тому, хто, як на мене, робить хороші осінні фото - далеко не у всіх фотографів з кольорами осені все було ок%) хоча згодом я побачила оцю фотосесію і зрозуміла, шо і взимку можна дуже класно відфоткатися. ну і звісно не обійшлося без бажання вибрати нестандартного фотографа з нестандартними фотками. але переглянувши цілу купу альбомів, переривши весь пінтерест і замучивши гугл, я зрозуміла, шо то буде важко. у Львові є такі фотографи, але ціна для нас була зависокою. крім того, я зрозуміла, шо від стандартних фото не втечеш - зрештою, who cares, пози одні й ті самі, а люди-то інші))



1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.я красавіца. макіяж бай Анастасія Сподарко ніякого фотошопу


8. букетик від студії флористики "Фрезія" це не прихована реклама - це чистої води реклама))


9. тіпасерйозніфотки


10. ну маайже, я не могла втриматися від цього бояну ^_^


11. а тут Роман спокійно чекає, коли я відгризу йому вухо)


12. ой коси-коси ж ви мої-і-і, довго служили ви мені-і-і...))


13. далі тіпасерйозні


14.


15.


16. я дюймовочка)


17. а далі ми почали дуріти...))


18.


19.


20.


21. я цілюся, і кілька разів навіть попадаю в ціль - розтерзаного букету показувати не буду, але свої 600 грн ціни він відробив по повній..)


22. фуууф, присіли відпочити і замріялися про солодке сімейне життє)


23. самиця зловила самця, ага)


24. і по фотосесії - піджаки можна зняти, вуалька вже сама з'їхала, ми втомилися від фоток і від весілля насправді трохи теж..) тому зітхнули з полегшенням - нарешті все:)


фоти, ми, Львів

Previous post Next post
Up