Яремча

Oct 25, 2013 14:35

мене питають "ну як там воно, сімейне життя?"а я відповісти нічо толкового так і не можу, бо мама мого чоловіка одного разу про нас сказала, шо ми двоє волоцюг - в сенсі вічно десь волочимося)) от і медовий місяць так минає - то у Яремчі були, тепер от з мого села і Києва повернулися. тому сімейне життя схоже на досімейне))

Яремча мені не дуже сподобалася, коли я побачила місто вперше - їздила тоді у відрядження, потім ми з колегами лазили сувенірним ринком. забагато людей, туристів, мішури і ажіотажу. розчарував водоспад - тобто не так, відсутність водоспаду. пороги на річці для мене ніразу не є водоспадом. тим не менш, ми не сильно мали бажання паритися, куди поїхати після весілля, а їхати кудись треба було. знайомий підкинув варіант з недорогим житлом. з новіших вражень - я наїлася по зав'язку, вибір закладів харчування там дійсно великий і смачноо) все моє здорове харчування ось уже 2 тижні після весілля йде прахом - але я не збираюся здаватися)) у Яремчі насмакувалася баноша і форелі. а на сувенірному ринку вирішили купувати корисні штуки - притягли додому 2 мішечки з карпатським чаєм, 4 пластянки з сумішами різних спецій - у нас такого ще не бачила, крім того, ми фанати спецій, повз пройти не могли, мішечок з лісовими горіхами і карпатське мило)


ну і фотки - багато беззмістовних, але жовтих))) от як ця - ідея з обручками і листочком не моя, знайдена на пінтересті, але мімімі))



ось і "водоспад")) ну і осінь - тільки вона трохи підняла в моїх очах Яремчу, бо гуляти було справді дуже приємно)






один з трьох днів був дощовим - мала час трохи в'язати і робити селфпіки^_^



трохи нас без нас))









і частинка спецій, які ми купили, вони теж жовті) для плову - така особливо мммм, на мій смак, запах і вигляд))

autumn inspiration, фоти, ми, осінь

Previous post Next post
Up