Мій творчий куток

Jun 01, 2013 11:03

колись umbra_pallor писала мені у коменті про те, що хотіла б побачити мою кімнату. я подумала і відклала це у довгий ящик до кінця року. але от на якісь вихідні було у мене натхнення пофотографувати трохи свого інтер'єру. деталі я люблю, тому більше деталей, менше загальних планів. а ще я поки підписувала фото, зробила висновок, що мою шафу треба перейменувати у "шафу подарунків". дивіться під катом, чому.



це мій блокнотик paperblanks, який коханий подарував на Валентина, листочок, який створює мені "зелений" настрій і розмарин у декупажованому колись горщику, який кіт успішно доїдає (розмарин, а не горщик))



отак от виглядає мій "творчий куток" - частина кімнати, де стоїть шафа, стіл і крісло. довелось фоткати проти світла, нема на то ради. книжкову шафу і стіл робив мій тато. кріселко - улюблене, зручне і було дуже дешеве, тому забрала останнє, хоч і синє) подушка-бегемот на кріслі - подарунок prukrasa і місце медитацій мого кота. колір кімнати із задоволенням зараз би поміняла - набрид цей кислотний зелений. на стіні висить органайзер для кульчиків. тобто висів. зараз там moodboard, яку недавно подарував коханий . а щодо органайзера - маю нову ідею) далі вид з мого вікна, кактус-голочниця, календар і блокнотик, вінтажний чайничок, який слугував лійкою для квітів, фіалки і шмат кота на задньому плані - ніяк не хотів звідти забиратися.



листівка від maria_rosil, рахувальник рядів, змайстрований коханим і доведений до мімімішності мною, підсвічник, який віддала у мої добрі руки syancya, лійка, отримана у/на "скороновийрік" - мала дзюру, тому слугувала органайзером для гачків. зараз тато вже запаяв її і рослинки насолоджуються ^_^ ну і моя "лялькова" кімната, яка постійно надихає мене на новий великий проект і ніяк не надихне))



композиція в помаранчевих тонах: слоник, подарований zlatovloska, листівка від annnychka і моя в'язана типу-міні-ваза, келих для глінтвейну, розмальований власноруч marisa_t, сердечко від bedryk_is_dead і картинка від мене мені)



орігамі мейд бай мій двоюрідний брат Віталік, мої книжки, серед яких теж багато подарованих, лялька-мотанка від kvitenn, листівка від mala_ruda, листівка від obo_obo і фарби від d_avis.

планую дещо міняти скоро, надіюсь, моя кімната трохи оновиться. хоча я й так дуже тішусь, шо це мій особистий простір і шо він великий - не люблю клаустрофобських відчуттів)) тут багато всього лишилось поза кадром - не фотографувала всі свої банки-склянки-коробки, які стосуються хендмейду. бо поки більша частина з них геееть неестетична. тож маю завдання до кінця року)

п.с. в той же день пробувала сфоткати зелений асфальт на своїй вулиці - але на фото він зеленим не виходить, ну ніяк%) бо якщо придивитися, то це якісь зелені часточки - пісок чи шо, і загалом вони створюють оту зелену ілюзію. а у кадрі так не хочуть)) тому приходьте в гості, покажу асфальт, звожу на Піскові озера)

inspiration, фоти, домашнє, я

Previous post Next post
Up