В'язальний пленер

Apr 22, 2013 16:55

Виникла у мене одна така мисля ще зимою і от скоро вже тепло-літо і можна починати її реалізовувати. Знаю, що тут є як мінімум троє дівчат, які хочуть навчитись гачкувати. А franchesychka я навіть колись обіцяла щось таке. Тому як вам ідея зробити десь в кінці весни-на початку літа такий собі в’язальний пленер-майстер-клас на природі?

Локація - моє улюблене Знесіння. Візьмемо капи, нитки і гачки, шось смачненьке і будемо вчитися в’язати. М? Якшо знайдеться хоч хтось, хто на таке підпишеться і не проти мати мене за наставника, то будемо робити) Тим паче, мені цікаво спробувати як воно когось вчити того, що вмієш - люди пишуть, що це їм подобається.

Зі своєї сторони забезпечу гачки, частину ниток, схеми ну і власне покажу, яким чином що в'яжеться. Від вас (якщо ви такі будете)) хотілося б почути, чого саме хочете навчитись - техніки, візерунки, готові вироби. Можливо, придумаємо якийсь виріб, який будемо робити разом, а не просто вчитися абстрактно гачкувати. Ну і відповідно підберемо попередньо колір ниток - кому який до смаку)

Грошей це не коштуватиме - хіба нитки, ну і смаколики) То як, є добровольці?

в'язання, inspiration, надумане, жж

Previous post Next post
Up