"Десь у Провансі"

Mar 31, 2013 20:43



у мене всі пори року водночас. зима міцно обіймає холодними лапками. натомість я читаю осінні книжки - "Наприкінці листопаду" Туве Янсон, відкриваю для себе світ мумі-тролів, філіфьонок, снусмумриків і п'ю какао. а щоб якось налаштуватись на тепло, роблю і купую літні речі. брошка-значок з лавандою - саме з літніх речей. пляшковий і м'ятний зелениі й фіолетовий - чудове поєднання не тільки для лаванди, а й узагалі - куплена літня кофтина теж у цих кольорах, власне, вона на другому фото як тло)

схема вишивки взята з блогу saracreationsblog.blogspot.com, ідея брошки - з голови)) льон, на якому вишивала, чудовий у роботі, хоч і трохи "бруднуватий" на вигляд - що уже зауважили мої критики)) але це дає гарантію, що він не пожовтіє з часом. загалом результатом я задоволена. та й є у мене маленька вишивка-сова, дуже подобається, але все не знала, де її використати - стане наступною брошкою)

а весна, четверта пора - це мишачі гіацинти, які на фото у ролі лаванди)) кіт вже встиг пооб'їдати-пообгризати недавно куплений вазон, тому використала засушені квіти як реквізит)


своїмируками, inspiration, фоти, приємне

Previous post Next post
Up