вішліст для творчості

Mar 20, 2013 19:11

стаття на Inspired виконала свою безпосередню місію - надихнула створити вішліст творчої людини, до яких я себе скромно відношу. бо одноразово куплені речі, такі, скажімо, як ровер чи нове крісло до комп'ютерного столу - це добре, але такий вішліст радше для мене самої, все дбайливо записується у блокнот і потроху виконується.

а є витратні матеріали для творчості, які завжди потрібні й порадують мене у будь-якому випадку. вони можуть стати хорошим подарунком, якшо хтось раптом хоче мені таку приємність зробити *невинно кліпає очима, ні на шо не натякає*. про них я і напишу, а заодно покажу:)

1. красивий папір. також буду рада набору паперу для скрапбукінгу.



2. стрічки. підходять яскраві з візерунком і без, а також мереживні стрічки)



3. фетр.



4. тканини. якшо подаруєте відріз тканини у квіточку, горохи яскравих кольорів, точно не прогадаєте;)



5.нитки для в'язання. ірис і акрил в малих клубках для крючка (такі як на фото), великі мотки для в'язання на спицях. хоча переважно все ж краще іриси в малих клубках - з них я в'яжу шось невелике і мені цілком підходить купа клубків різного кольору, тоді як "великі" нитки потребують великих проектів і, відповідно, кількості.



6. гачки для в'язання. маю 5 штук "крупкокаліберних" - 8, 9, 10, 12 і 15 мм, а також малі 1,5; 2 і 3, але то мамині, тож малі гачки - це якраз саме те, шо треба. туди ж спиці, особливо зі шнуром, але підійдуть будь-які, бо всі мої - це "награбовані" у мами і у селі)



7. льон для вишивання.



8. муліне для вишивання. фірми - DMC, Аріадна, російські, колишні ленінградські, а нині виробництва Кіровського прядильно-ниткового комбінату.



9. металеві декори.



10. вінтажні основи для кульчиків і кулонів.



11.коралики.



12.бусини, які продають поштучно.



13. заготовки для декупажу. маю купу серветок, а шо декупажити - ні. цікавлять практичні штуки - скриньки, шкатулки, дзеркала, полички.


джерело

14. книги по рукоділлю: зі схемами вишивок невеликих мотивів, наприклад квіткових чи святкових, але бажано з кольоровими схемами; книги зі схемами в'язаних крючком мотивів; книги по печворку, шиттю з фетру. автори мені поки шо не принципові, просто набридло качати і роздруковувати. можуть бути і журнали, але бажано не наші, а закордонні.




15. фігурні дироколи, ножиці, а також заокруглювач кутів.


джерело

буду рада і "разовим" подарункам:
валізі для рукоділля або іншому великому органайзеру такого типу


джерело

красивому блокноту для записування ідей і планів. круто було б мати блокнот-органайзер для вишивання, з міліметровими клітинками для замальовування схем, а також блокнот для записування схем в'язання, але навряд чи такі існують - колись я доживусь до того, шо зроблю їх собі сама)



що не цікавить: валяння, тильди, полімерна пластика (цікавить, але винятково як допоміжний матеріал).
список доповнюватиметься, пост потім завішу нагору, а поки хай повисить, може і я стану вашим натхненником)

своїмируками, фоти, я, списки, приємне, мрії

Previous post Next post
Up