свята наближаються

Nov 04, 2012 19:11

є у мене кілька магазинів, де я час від часу вибираю подарунки, собі чи комусь - бо там завжди можна знайти шось таке душевне і цікаве. вирішила скласти такий міні-список, буду вдячна за цікаві доповнення. номер у списку на рейтинг магазину не впливає) всі магазини - львівські, якшошо.
1. "Амелі" на Валовій - ціла купа хендмейду, предметів інтер'єру, листівок тощо, люблю приходити туди і розглядати це все.
2. "Квіти" на Лесі Українки - це мій різдвяно-новорічний магазин, там купую ангеликів на ялинку, іграшки, прищепки із сантами, отакі.




люблю заходити туди просто так, роздивлятись
3."Аґрафка" ( у Новому Цумі на Княгині Ольги) - це магазин, де я ще не була, але вже в захваті. на цьогорічній виставці "Весь світ текстилю" в Києві я залипла біля їхнього стенду - давно мріяла, шоб у Львові з'явились дійсно красиві і яскраві тканини. і вони є. правда, дорогуваті і в ідеалі для пошиття тильд, але це мене не зупинило і пакунок з мімімі-тканиною вже в мене, але поки шо чекає свого часу в шафі. там є ше багато цікавого для рукоділля - на сайті можна попускати слюні
4. "Галка" (вул. Ковжуна) - там я купую кавові зернята в шоколаді. заглядаю на горнята, млинки, гейзерні кавоварки - мріяти ніхто не забороняє)
5. "Світ чаю" (пл. Яворницького) - чай, горнята і те, про шо я вже давно мрію, але ніяк не куплю собі - жерстяні банки для чаю і кави. 
6. "Сливка" на Театральній - кульчики! а поряд і Вернісаж, хоча я не фанат.
7. "Бон Тон" на Ференца Ліста - рукоділля, папір, фетр, фарби, дерев'яні заготовки і серветки для декупажу, книги - все шо треба для душі і для рук. сюди ж варто вписати і "Світ паперу" на Левицького.

час від часу спокушаюсь зазирнути у "Acсessorise", "English Home", "Монпасьє" у Кінг-Кросі, "Деко" в Епіцентрі, але поки так нічого й не купила там.

подобаються горнята із Клімтом у "Магнусі", але ціни в районі ста гривень віднаджують.

"Home & U" мене взагалі почав дратувати - все таке красиве на перший погляд, а як хочеться шось купити - вибрати нічого.

колись дуже любила "Делі", жаль, шо його закрили, там були класні шалики і кульчики.

потребую цікавих магазинчиків із посудом і всілякими штуками для дому, а також натуральною косметикою - скрабами, кремами, милами. якшо знаєте, діліться, і своїми улюбленими теж)

хвостаті думки, я, списки, Львів

Previous post Next post
Up