На рахунок того як збірна обісралася з Францією.

Nov 21, 2013 01:16

  Чесно сказати в цій стадії плей-офф я не вболівав за збірну України. Ні в першому матчі ні в другому . Ну як не вболівав? Я дивився ,звичайно, матчі, і один і другий. Але особливо не переживав за результат. По великому рахунку мені було похуй. А за що і за кого вболівати? За футболістів-мажорів без національної самоідентифікації, які в сраці мали вболівальників? За проституток едмарів і девічів? За всіх цих пятових, хуятових, кучерів, хачерідів на кайєнах і мазератті? Тренерів-совків, які з кам'яними рожами стоять при виконанні держ. гімну і яким абсолютно без різниці під яким прапором стояти.Синьо-жовтим, червоним чи біло-синьо-червоним? Вболівати за збірну значить вболівати за федерацію, яка веде війну проти  проявів патріотизму на трибунах. Строчить доноси у ФіФА, банить наші національні символи на наших же стадіонах і травить мусорів на патріотичну молодь. Це означає бути по один бік з цією відрижкою совка   стороженками і коньковими , які патологічно ненавидять все українське.

Коли я побачив атмосферу на Стад-Де-Франс , то зразу зрозумів , що скоріш за все ми проїбем. Оркестр виконує гімн Франції. Всі футболісти разом з тренерами включно з Дешамом обійнявшись співають Марсельєзу. Реально співають , а не вяло відкривають рот як наші. 80 тисяч носів голосно, злагоджено як один співають національний гімн. Відчувається дух , характер, настрій битись за свою країну до кінця не дивлячись на поразку в Києві. Так, у них в складі одна чорнота. Так, на стадіоні в кращому випадку лише третина  реально французів. Але подивіться з якою гордістю і патріотизмом кожна французька мавпа виконувала Марсельєзу. Так, ніби готова була прямо зараз вмерти за ту Францію. І все це на фоні модульного шоу на центральній трибуні стадіону у вигляді французького триколору і десятків тисяч французьких прапорів на трибунах. Після другого голу в трансляції було добре чути як голосно і чітко співають французи. Що ж у нас ?? У нас все як завжди. Все до чого в нас змогли додуматись - це на КОЖЕН матч одне і те саме  - жовто-сині картонки з написом і логотипом спонсора збірної на звороті, якими весь матч радо розмахувала буха кузьма. Виглядало все це як униле гавно. Але у федерації вважають що це дуже круто, навіть краще, ніж велетенська футболка збірної з написом  "Чернігівське". І як завжди невеличка купка фанатья, яка намагається хоч щось зарядити і повний стадіон кузьми, яка глушить все монотонним шумом. Ну що взяти з нашого брата кузьміча. Залив харю, покричав на футболі всяку хуйню невпопад, розказав на роботі як вболівав за НАШИХ бля !!!  Такі , справжні вболівальники, потрібні ФФУ, а не відморозки з прапорами УПА.

Франція виграла, бо вони вийшли битися за свою країну. Наші  найманці не те, що не бились, вони навіть не грали у футбол. Вирішили відсидітись в обороні і якось на авось відбитись. Не вийшло. Одразу віддали м'яч супернику, центральної лінії наче взагалі не  було. Ніякої боротьби . Отримали три банки. Не створили нічого. І мене кумарять ці ванільні пости у вк і фб типу "Достойно програли,...   Давайте подякуєм збірній". Та який хуй ??? За шо їм дякувати. ??!! З Фоменка вже деякі генія зробили за те що вийшов у плей-офф де благополучно просрав.

Взагалі, про шо, про яку збірну можна говорити якщо у нас в національній лізі третій клуб за один сезон може припинити своє існування? В нищих лігах клуби зникають один за одним. Де таке є ще в світі ? В Гондурасі і Папуановій гвінеї такого немає напевно. Про яку збірну можна говорити якщо в нас в чемпіона України 2-3 українця в складі, а в команді яка предендує на чемпіонство в поточному сезоні "українці" - це Едмар з Девічем і ще Дішленковіч мав бути. Решту все макаки з Бразилії. Яка нахуй збірна ? Звідки в ній футболісти візьмуться??  Але ФФУ бореться з червоно-чорними прапорами зараз. З Бандерою. З  кельтами і левами в трьох коронах. Це зараз основні пріоритети.

Україна, роздуми, позорище, футбол

Previous post Next post
Up