заШків 2013

Jun 17, 2013 20:43





Позавчора - вчора був на Зашкові. То було бомбово! Досі ходжу під враженням і згадую як це було класно. Я реально за один фестивальний день отримав більше задоволення, ніж за 10 днів в Чорногорії, де  спустив купу бабла. Все-таки, ніякі моря не замінять мені фестивальної атмосфери. Коли розпалюєш вогонь і мастиш канапки під саунд чеки музикантів,  ввечері йдеш ковбаситись під класний український рок, а потім до світанку сидиш біля вогнища під зоряним небом.

Фаріон приїхала на фестиваль з віджатим в Одесі прапором із зображенням сраліна. Коли вона почала його перевертати і казати "я навмисно його перевертаю" в мене почався дикий затяжний лол )). Свобода принесла навколофутбольні традиції в політику). Скоро вже почнуть забиватись  і ганяти на ліваки ).

Концерт - просто супер. Спустились з гори на виступі Веремія. Залізний Хрест, нажаль, пропустили, бо він був на день раніше. За Веремієм вийшли От Вінта. Кому Вниz - це просто мега рівень, який мені тяжко описати словами. Я давно не отримував такого кайфу від музики. Особливо "Вийди змучена людьми". Під час її звучання забуваєш про все на світі.



Володя рубає дрова.



Вигляд на Зашків.



Фаєри на пагорбі над озером. Сцена і фестивальне поле, нажаль, з цього ракурсу не попали.







З Середою.



Вихід Кому Вниz.

image Click to view



рок, заШків, музика, фестивалі

Previous post Next post
Up