Звідки береться русофобія ?

Jan 04, 2013 01:09

  Ця тупорила мразь на відео  - це Горшок з групи Король і Шут хто не знає. Ну дивуватись таким уродам не доводиться. В рашці таких уйобків греблю гати. Мільйони. Бидлізм і шовінізм - російська національна ідея. Якою б Росія не була. Білою, червоною чи путінською. Шовіністичними метастазами охоплений мозок майже кожного російського росіянина. Тільки в когось це проявляється у відкритій формі, а в когось у прихованій. І будь то хоч тричі ліберально налаштований москаль, але його лібералізм одразу закінчиться там де починається Україна. І ,нажаль, це правда.  Хто б мені шо не доказував.

Ну не можуть вони як люди спокійно жити із сусідами. Щоб комусь не нагадити, не наплювати, не принизити. Не показати які вони великі, могутні і єдині правельні слов'яни, а всі інші гавно. Тверде розуміння своєї великодержавності і право визначати які нації мають право на існування ,а які ні, де мова, а де нарєчіє буквально на якомусь підсвідомому рівні.

Це відео вже річної давності. Може воно вже не актуальне. Але нагадало мені коли десь 2-3 роки тому до нас приїжджав цей король і хуй з концертом в підтримку якогось свого нового гавноальбома. Тоді місцеві журнілісти роздули скандал про те, що  голова фракції ВО Свобода у львівській обласній адміністрації Ірина Сех десь публічно висловилась проти цієї групи і їхнього концерту у Львові. Це не була  якась заява збоку львівської обласної влади, чи офіційна заява партії Свобода, а просто персональна думка Сех.

Звичайно до Львова цих підарів пустили і ніхто їм нівчому не перешкоджав. Але як тільки про це з'явилась інформація, як зразу ж всякі львівські патлаті уїбани підняли штин в інтернеті. Шо Свобода це партія рагулів. Як вона посміла? Як можна підняти руку на таких великих музикантів як король і шут? Розкудахтались  про тоталітарний режим, фашизм, комунізм. Не да Бог не буде лишнього приводу шоб оббухатись портвейном, впасти в канаву і обоссатись.  А виявляється шо король і хуй це звичайні рузке шовіністи, які взагалі не вважають нас за націю. І шо би сказало зараз це кодло патлатих, яке тоді так розпиналось на їх захист? Та нічо б не сказало. Чого чекати від зборища тупих патлатих уїбанів?

image Click to view




рузке, роздуми

Previous post Next post
Up