Євро 2012 в Україні. Мої особисті враження.

Jun 25, 2012 01:28





Ну нарешті цей балаган, цей розмальований гей парад,.. це галіме позорище під назвою Євро 2012 в Україні, закінчилось в мому місті і скоро закінчиться в інших містах. Якшо чесно, я не міг на це все дивитись. Мене просто нудить від всього побаченого і почутого. Хоча все відбулось так, як я собі ,приблизно, і уявляв.

Якшо раніше моральну, фізичну і духовну убогість нашого бидлонароду бачили переважно тільки поляки, які вже в деякому сенсі навіть звикли, то зараз ми розкрились у повній мірі на всю  Європу. 
  Зі всіх матчів я побував на одному. Україна - Швеція в Києві. В останній момент підвернулась нагода взяти тікет на цей матч і я вирішив ,все таки, взяти, хоч і не планував наперед і не збирався відвідувати ніякі матчі хуЄвро. Але вирішив , все ж , піти і глянути як це все виглядає на власні очі. Шоб потім можна було про щось судити і робити якісь висновки від першої особи. Після матчу, не зважаючи на перемогу, і на те, що ,начебто, треба радіти, я сказав, шо більше не піду. Навіть якшо квитки мені подарують. Просто шоб не  бачити більше нічого цього  і бути подалі від всієї цієї гнилі і позора ,на який я надивився і в Києві і у Львові. Ну шо я можу сказати ? Шо таке взагалі Євро ? Це фестиваль, свято для приїжджих. Це всеодно шо приймати в себе на хаті, якусь мега велику гулянку, де всі гонять, бухають, а ти тільки дивишся шоб нічо не поламали і ніде не настругали. Приблизно так.  Плюс враховуючи ще той фактор, що сучасний український народ (хоча неможу і не хочу його називати українським народом,..тому що це не народ,..народом нам ще, сподіваюсь, в майбутньому належить стати,......скоріше населення держави Україна , скажімо так) за дуже рідким виключенням,  абсолютно позбавлений таких рис як честь, достоєнство, гонор, національна гідність, сміливість, і якому хоч насри на голову,  він ще й скаже спасибі, тому звичайно ж іноземці робили тут все, шо хотіли. І робили би ше більше, якби їхні ЗМІ своїми матеріалами про Україну їх трохи не полякали. Крім того в головах наших людей, причому на рівні державного керівництва, вже давним давно сидить комплекс меншовартості. Тобто похуй на своїх, головне, шоб все сподобалось іноземцям. Ми країна, в якій останніх достойних людей сажають за те, за що в нормальних країнах би нагороджували державними нагородами (це я зараз про УНСОвців, які трощили нелегальні гральні апарати і зараз їм ш'ють розбій), але жоден мусорок не підійшов до 8-ми шведів, які сцяли прямо на тротуар в центрі на Хрещатику. Підар Попов шось там прокукурікав шо мовляв це наші гості і ми закриєм на це очі. Ось яка логіка. Своїх бий, катуй, сажай,...іноземців не дай Бог. 
   Шо сказати по враженнях від самого матчу? Хоч кольори одинакові, але і здалеку і зблизька чітко видно хто є хто. Серед наших, нормальних людей одиниці. Переважна білшість буха і напівбуха бидлятина з дудками і розмальованими єбалами незнаюча ні жодної української пісні, ні толком слів гімну України. Мозгів вистачає тільки тупо кричати всяку хєрню невпопад. Фан зона на Хрещатику повністю забита шведами і нашим бидлом. Черги за пивом довжилезні, тому що пиво наливає 1 ЧУВАК (!!!). В черзі я простояв 40 хвилин, тобто весь перший тайм матчу Франція-Англія. Та і то, стояв тільки через те, шо зустрів С-на і просто балакав з ним. Якби не С-н, то забив би на то пиво і пішов би геть. Біля черги на пріколі бігав якись швецький мужик і намагався шось спитати по-англійськи. Зі всієї черги, а це десь чоловік 30-40, звичайно ж ,не знайшлось жодної людини, яка б хоч трошки знала англійську. Почувши від мене пару слів англійською, мужик здивувався і спитав чи я точно з України. Почав гнати  "this is fantastic, you from Ukraine and know a few words in English =)))". В кінці поставив мені пиво. Після цього до шведа підійшов якийсь синій бик і на общєпанятному почав йому шось педалити за Полтавську битву. Ну типу ми вас зробим як під Полтавою. Тупа, оббухана бидлятина навіть не знає, шо шведи з Карлом ХII під Полтавою були нашими союзниками, а не противниками. На стадіоні я нарахував 11 секторів повністю забитих шведами+ невеликі групи в різних кінцях стадіону. Півстадіону в шведських прапорах, заряди хоч недуже часті, але досить гучні і злагоджені. Переважно Sverige - Sverige і мелодія на 7 Nation Army. А ми ? Ну а шо ми ? Ми приймаюча країна.  Господарі !!)))))). 2-3 банерка на всьому стадіоні; позорне, як завжди, виконання гімну, в якому після приспіву тупе стадо починає вже вити і шуміти замість того , щоб проспівати його вдруге;.. жодної не те, що пісні, а й внятного заряду. Спромоглись тільки на У-КРА-Ї-НА, та і то убого і не злагоджено. Цікаво шо думали шведи, коли гімн України ще лунає, а стадіон вже шумить. Напевно :" от дебіли, навіть не знають як власний гімн співати". От так от. Це вам не якась там Польща, де весь стадіон червоно-білий і спів майже не припиняється всі 90 хвилин. Але це все ітак ясно для тих , хто хоч трошки знайомий з реаліями. Впринципі цього можна було навіть не писати.
    Вчора наткнувся на "Укр. Правді" на відгуки шведів про Київ і Україну. Відгуки про нашу державу приблизно такі : "Дуже тяжко порозумітись, українці зовсім не говорять англійською" ; "Багато проституток ми не бачили" ; "Не так вже й погано, ми думали буде гірше". Про нас говорять як про якихось унтерменшів,..другий сорт. Але як до нас можна ставитись? Чого ми заслуговуєм ?? Про що говорити, якшо у нас в центрі Києва в день з вогнем не знайдеш людини, яка говорить англійською, якшо в нас жінки вдягаються як шлюхи, якшо  туристів на пароплав на річковому вокзалі в мегафон запрошують якісь збухані прокурені напівбомжихи без передніх зубів, якшо в метро ще досі стоять  погруддя Леніна і на стінах викарбувані якісь цитати Маркса. Кругом сірість і совок. Кругом якась циганщина, хаотична забудова, якісь ларьки, будки, палатки, сміття. І народу в цьому гавні жити подобається. Це вважається нормою.

Взагалі лизання жопи іноземцям з боку нашого закомплексованого населення було кругом і повсюди. Це вже не про київський матч, а в цілому. Львів, Київ, Харків. Особливо мене кумарили придурки з розмальованими ,в німецькі і дацькі кольори, харями. Шось я , блядь, не бачив жодного німця чи данця на нашій символіці. Тільки наші клоуни до такого могли додуматись. В одному із львіських кабаків, якийсь тупорилий бухий бик з розмальованим в дацький прапор єбалом намагався до мене стартувати за те, шо я дивився на нього як на гавно. Але швидко оцінивши ситуацію і зрозумівши , шо є велика ймовірність отримати пізди, бич'ю вистачило розуму сісти і засохнути. В іншому львівському барі якась дура вся в німецьких кольорах. На моє питання для чого ти розмалювала рожу в німецький прапор внятної відповіді я не отримав. Шось на зразок :"Ааааааа нннууууууу мені подобається Німеччина". Ця тупа вівця ,взагалі, моментально підривалась зі свого місця кожен раз, як тільки в кабак заходили якісь німці чи португали, і зразу ж  бігла до їх столика, шоб поцілувати їх в жопу.

Ну і звичайно ж. Як же ????? Ну як же на такій маштабній світській події як ЧЄ в Україні могли себе не проявити найлегкодоступніші в Європі найгарніші в Європі українські дівчата??? Найбільшу дозу гордості за Фатерлянд ви  зараз отримаєте саме в цій частині мого меседжу.
   Вся Європа приїхала сюди. Найкращий час , щоб торгувати собою. Мені взагалі здається, що проститутки в борделях, які розраховували на великі прибутки у зв'язку з Євро, зазнали величезних збитків))...,...тому що клієнта переманили пересічні громадянки України, які із задоволенням давали за менші сумми,..або взагалі за так. НІ НІ НІ, і не кажіть мені шо у всіх країнах так. Що кругом дівчата так себе ведуть. Я був багато де. Бачив Польок, Чешок, Латишок. Ніхто з них так низько не опускається як наші. Я хоч і сказав слово "наші", але нехочу  себе ніяк ідентифікувати з ними. Не хочу мати взагалі нічого спільного з цими блядями. Просто нехочу опускатись до рівня цих унтерменшів,....цього вонючого бидла. В репортажі каналу 1+1 під назвою "Голі українки знімають шведських вболівальників", який я побачив на ютубі, якась тупорила йобана вівця прямо і відкрито заявляє в камеру, що прийшла сюди на Труханів острів шоб дати якомусь шведу. Блядь в мене слів нема... В мене просто нема слів нахуй .....................Шо мене розвеселило в цьому сюжеті , так це те, що бляді з Труханового жаліються, що неможуть зацепити шведа оскільки не шарять по-англійськи)))Ото я ржав))...От так от,....хуй сосати навчилась, а от 2 слова англійською вже не навчилась). Ше крім того всього знаходяться навіть такі тупі уйобки, які кажуть, шо блядством українок треба гордитись,...бо вони найгарніші в Європі. Блядь, я вважаю - це хворі люди,...до них треба приймати міри. Дойшло до того , шо навіть якісь малолєтки по 15 років виряжаються як курви і йдуть себе продавати на Хрещатик і Труханів. Мене чуть не вирвало як я це побачив. Просто жах до чого ми докотились. Жах і шок. 
   Багато я за ці дні набачився всякої такої гнилі, міг би ше багато чого написати. Насправді я не хочу образити ту малу, мізерну частину достойних дівчат, яка ще залишилась в цій країні. І в числі моїх знайомих і не тільки. Звичайно нормальні дівчата в нас є,..але це меншість, якшо не сказати одиниці. Крім того хлопці в нас нічим не кращі. В більшості такі ж самі моральні тварі, як і ті шо на Трухановому голі валяються перед шведами або ж просто тупориле бидло. Гниле сім'я ,одним словом,..з якого навряд чи вже шось проросте.

От так от, мої шановні френди і сабскрайбери )). От так от , блядь, і живем. І тому мене веселять всякі клоуни в ящику, які радіють невідомо чому, шо от мовляв ми достойно провели Євро, Європа побачила Україну. І шо вона тут побачила та Європа? Дишеве пиво і дівчат - проституток?? Це Євро тільки підтвердило те, що корінь всіх проблем нашого українського буття лежить не в кримінальній владі, не в корумпованих чиновниках, а в самих нас. В народі. Тому що кожен народ живе так, як заслуговує жити. Тепер я зрозумів, що проблему завжди треба спочатку шукати в собі, а не в комусь. Поки шо ми заслуговуєм такого життя. Поки народ не зміниться нічого не буде. І не поможе ніяке Євро, поки зміни не почнуться в середині нас. Коли кожен з нас вийде і підмете своє подвір'я, перестане викидати бичок на тротуар, коли ми почнем нормально виховувати своїх дочок і синів, коли ми почнем думати, щоб щось зробити для цієї країни, а не про те, щоб тільки щось вкрасти і тимчасово нажитись. Коли настане порядок в головах, то мабуть і настане ,який не який, порядок в державі. Як казав доктор Преображенський в Собачому Серці Булгакова. Але все це може відбутись тільки під впливом часу і зміни поколінь. Тобто 50-100-150 років., і скоріше за все, до того часу коли перестане бути соромно шо я з України, я не доживу.

Після всього вищенаписаного хтось може звинуватити мене в нелюбові до свого народу чи навіть українофобії. Але я вважаю що кричати "Україна найкраща і українці найкращі" коли все навколо хуйово - це називається "Ура патріотизм". А справжній патріотизм - це коли ти шось намагаєшся зробити для своєї країни. Визнати хворобу - це  перший крок до одужання. Українське суспільство хворе. Це треба визнати і почати лікування.

Деколи подивишся на це все, і находить такий відчай, шо не хочеться нічого, крім як взяти квиток в один бік і поїхати кудись подалі звідси. Але поки що, чекаєм, сподіваємось, боремось. Поки що ..).

бидломасса, Євро 2012, Україна, роздуми, позорище

Previous post Next post
Up