- StumbleUpon

Jan 11, 2012 00:15

Linux naudotojų skaičiuoklės projektas startavo 1993 metais. Šio projekto įkūrėjas Harald Tveit Alvestrand. Vėliau projektui besivystant jis peraugo į nepelno siekiančią organizaciją, kuri buvo registruota Norvegijoje 1999m. gegužės mėn. 1 d., kurios vadovu tapo Linux skaičiuoklės projekto įkūtėjas Harald Tveit Alvestrand. Projekto tikslas sužinoti apytiklų OS Linux paplitimą bei Linux ideologijos plėtra. 2007 metais buvo paskelbta paskutinė naujiena counter.li.org tinklalapyje.
Šis projektas buvo nebeatnaujintas jau daugiau nei ketveri metai. Dėl naujų sistemų atsiradimo bei senųjų sistemų atnujinimo atsirado nesklandumų interpretuojant siunčiamus pranešimus sistemai. Taip pat verta nepamiršti, kad atsirado ir patobulėjo naujos technologijos ir atsirado poreikis perrašyti patį puslapio atvaizdavimo mechanizmą. Visą šį darbą apsiėmė daryti ir jam vadovauti Alexander Mieland.
Norėdami, kad Jūs būtumėt įskaičiuotas į Linux bendruomenę registruokitės adresu: linuxcounter.net/register.html. Kiekvienas užsiregistravęs gauna viešą internetinį puslapį, kuriame galima skelbti (ar neskelbti) informaciją apie save. O štai ir mano nuorodėlė BiG_NoBoDy.

lico, linuxcounter.net, linux counter

Previous post Next post
Up