Про минулі 3 дні "активних вихідних" :)

Mar 11, 2008 12:42

Я дуже сподівалась, що принаймні не падатиме дощ, сніг, і що ми поїдемо до нашої хатки на роверах на цих вихідних, але погода чинить так як хочеться їй, і все повернулось трохи в інше русло. Наперед було визначено, що ми в неділю зустрінемось з друзями в театрі Франка, на виставі у День народження Кобзаря, власне тематика вистави зрозуміла. Нас запросили і радо погодилась. Крім того запрошували нас і в Пирогово на запусти, але коли я дізналась, що мова йде про зустріч коло входу в музей о пів на одинадцяту ранку, і подумала як ото я з чоловіком добиратимусь туди з Троєщини, ще й коли таке небо закандебачене і плаче - зрезиґнували з цієї здибанки. А суботу, саме 8 березня було традиційно, другий рік поспіль присвячено закупівлю корисних речей для хати. У результаті ми скупились Нумер один, що захопив увагу мого коханого настільки, що прокинувшись на наступний день - перше що він зробив, замість обняти мене, почав шукати поглядом саме цей агрегат, і радісно посміхнувся побачивши його неподалік від ліжка :)
Увага! Супер пупер паровий пилосмок, котрий миє будь-які поверхні (навіть, паркет), вікна, кухню, побутову техніку, ну, просто лялька :)
Пилосмок - HOOVER Steamaway VMB 4520 011


А я особливо тішилась від пристрою, що робить смачнючі, на думку мого чоловіка ;) соусики за 2 хвилини і ріже миску салату (сключно з цибулею - уря уря уря) менше ніж за хвилину! Таке щастя. Поки більше нічого не пробувала :)
Комбайн - PHILIPS Essense HR-7764


Ну і за те, що ми купили ці дві махіни, в подарунок ми собі обрали давно мною омріяну, але ще не апробовану пароварку з функцією максимального збереження вітамінів :)
VITEK VT-1550


Ваги, щоб не переїдати - зтаким то комбайном і пароваркою :) І для мого мужа, який захопився запіканням запіканок :) - ДУЖЕ СМАЧНИХ оьс таку класну посудину, кришку якої можна також використовувати як ємкість для запіканки :)


і всі вихідні так з нею і прожили. А активність нашого відпочинку полягала у генеральному прибиранні всієї хати, включно з нашимдовжелезним балконом :) Прибирання балкону призвело також і до збирання велосипедиків, які були законсервовані на зиму. То ж нехай лише на вихідних засяє сонце, і ми поїдемо наздоганяти вітер на своїх крилатих келісах :)

п.с.: Коли щось купую, то щось і втрачаю. Окрім викинутих непотрібних речей, вчора ввечері після від'їзду Сонечка нах Москву, коли я залишилась зовсім сама, виявила, що у нас зламався телевізор. Ой, якби це було доречно в п'ятницю. Адже в нас була така ідея - купити плазму :), еееех.

чоловік, новинки, подарунки, вихідні

Previous post Next post
Up