(no subject)

Mar 07, 2011 08:48

За останні 2 дні зробили практично все, що планували робити всю зиму! Уржаться...
З допомогою новенького "простого як двері", плиткоріза, порізали купу плитки на смужки, під кутами, шматочками, використовуючи з уяви всілякі потрібні форми :). Поклала плінтус з плитки в кухні та пральні. Доклала фартух з плитки до кінця в кухні. Там же (в кухні) врешті (зробила і) навісила саморобні (ролети) з мішковини в кількості 4 штука! Винесли поламаний холодильник (а він аграмєдний, Кока Кола, як в магазинах, кіосках стоять) і довелося через це робити позапланову невеличку перестановочку меблів. Чоловік змайстрував і встановив коробки 2 штука (позакривати наші крани від теплої підлоги). Позакривали вентиляційні дирки гарними спеціальними кришками. Попересаджувала вазонки, порозсаджувала уже велику розсаду памідорків, до речі кімнатних, різновид черрі. Винесли великий дерев'янний стелаж, що його мені було подаровано (змайстровано) чоловіком на ДН. Тепер він виконуватиме іншу роль, слугуватиме місцем для неймовірної кількості інструментів, цвяшків, шурупчиків і стоятиме в коридорі. Тож в ванній кімнаті теж довелося робити перестановку і доробляти полички. Тут же трохи попідфарбовувала на стінах різні наслідки невимушеної дії, нанесла новий декупаж та розмалювали всі разом батарею (просто по приколу).
НУ, і ще купа домашнього: їдзення, прибирання кожних 2 години (бо все десь кришиться, падає, обломиться), купа прання і маленька дитинка (яка здебільшого сиділа на чоловіковій голові ці 2 дні).
А завтра в нас гості. Тож я обов'язково вигадаю щось оригінальненьке в закусках і смачнюще та обов'язково корисне в стравах! Бо ж ми чекаємо на батьків з діточками! Дуже сподіваюсь що всі приїдуть і тут гасатиме ціла купа маленьких бешкетників :)

чоловік, робота, хатинка

Previous post Next post
Up