DONETSKAS TAUTAS REPUBLIKAS VADĪBAS PAZIŅOJUMS

Apr 18, 2014 01:19

Русский вариант здесь.
Пер. на латышский piseckotenku

Šodien, 15/04/14, prêt jauno Donetskas Tautas Republiku veikta militāra agresija no Ukrainas puses.

Ukrainas vadība, kas nāca pie varas pēc bruņotā pretkonstitucionālā apvērsuma, sākusi militārās operācijas Donetskas Tautas Republikas teritorijā, izmantojot Ukrainas karavīrus no bruņotājiem spēkiem, nemierniekus no nelegālām militārām grupām un ārvalstu privāto militāro kampaņu darbiniekus, ko finansē ASV.

Nepatiešo ziņu par iespējamo pretterorisma operāciju aizsegā, patiesībā tiek pieteikts karš pret cilvēkiem, izmantojot smago militāro aprīkojumu un lidaparātus. Briesmām pakļautas nevainigo cilvēku dzīves. Pec Kijevas teikta pastāv iespēja liela mēroga pilsētu bombardēšanas.

Tādējādi, fašistu režīms Ukrainā, ko atbalsta un finansē ASV un Rietumeiropa, faktiski sāka krievvalodīgo iedzīvotāju genocīdu Donetskas Tautas Republikas teritorijā.

Donetskas Tautas Republikas pasludināšana - ir objektīvā realitāte, kuras vajadzība radās sakarā ar pilnīgu Ukrainas valstiskuma zaudējumu pēc antikonstitucionālā apvērsuma un lai aizsargātu konstitucionālās tiesības un brīvības pilsoņiem, kas dzīvo tās teritorijā.

Apziņoties sevi, kā pēdējo šķērsli agresoram ceļā uz Krievijas iznīcināšanu, Donetskas Tautas Republikas cilvēki un vadībā, Dienvidaustrumu Armijas vadība un personāls paziņo, ka agresors saņems pienācīgo un tūlītējo pretsparu.

Mēs pieprasam reakcionāras aprindas ASV un Rietumeiropā, kuri ir svētījusi Kijevas režīmu militārai darbībai, apturēt agresiju un pārtraukt atbalstīt un finansēt Ukrainas nelikumīgas "iestādes".

Mēs aicinām daudznacionālo Krievijas Federācijas tautu, mūsu krievu brāļus, Krievijas Federācijas iestādēs un personīgi Vladimiru Vladimiroviču Putinu dot diplomātisko, humanitāro un, ja iespējams, militāro palīdzību Donetskas Tautas Republikai, darboties kā garants tās drošībai, ierobežot sodošo rīcības, nodibināt mieru un nodrošināt mierīgo tautas referendumu.

Mēs aicinām daudznacionālo Krievijas Federācijas tautu, mūsu krievu brāļus, Krievijas Federācijas iestādēs un personīgi Vladimiru Vladimiroviču Putinu izskatit jautājumu par Donetskas Tautas Republikas atzīšanu par starptautisko tiesību subjektu un noslēgt vienošanos par politisko, ekonomisko un militāro sadarbību.

Mēs, visu Donbassas 180 tautību cilvēki - mēs esam krievi.
Kā krievi esam dzimuši, kā krievi dzīvojam un ja nepieciešams iesīm bojā.

Kopā ar mums ir Dievs un Krievija.

Ienaidnieks tiks uzvarēts.
Uzvara būs mūsu!

резистанс, руина

Previous post Next post
Up