Про фанаток

Nov 05, 2009 22:24

Нині явилось дивнеє мені существо у львівському громадському транспорті, сиджу уткнувшись у книжку..у вухах трохи музики..і прям так біля носа виникає Оно, дєвучка років 16-17, пучиті готєса(емо?)підмальвані чорно-чорно очі, три кіля пудри, скейтера такі краківські з черепочками, і наплічник рожево сірий такий увесь у надписах :Я люблю Бис, Bis  лучшие..то всьо кажетсо 4 мовами і місця живого там небуло. На тілі шо зависло перед моїм взором проглядалась також інша наглядна агітація з таким же ж посиланням на вишеупомянуті три букви.  З великою неувєріністю мої мозгові клітини дали відповідь шо то сильно попсовий дует двох глямурних мальчіків-напівфабрикатів. Рука ніби у вестерні півгодини дьоргалась за фотоапаратом чи бодай мобільним телефоном, а совість казала шо так не файно. Скорилась голосу останньої бо не часто випадає її чути) Але разом з тим виникли питання:
- де у тої людини мозги і мінімальний музичний смак?
- скіки ше часу на нашій естраді(ги..шось таке сересерівське)будуть спонтанно виникати подобні проекти?
- а в вас є шось таке, ну тіко гідне уваги і достойне , щоб не соромно було вдягнути на себу подібний рюкзак , майку..чи іншу атрибутику?
ПеСе : це я так нагло прошу порадити мну шось хороше до прослуховування, бо шото комп мій ДИКО барахлить і приходиться вечорами тако ТВ вмикати(я в шоці само від себе і щиро каюси)

я, шоцетаке, диффно, у пошуках прекрасного

Previous post Next post
Up