Соціонічне кафе

Nov 07, 2010 21:45

Коли я дивлюся на більшість наших фастфудів, то все більше дивуюся логіці нашої економіки: брендінг паршивий, якість обслуговування теж, ціни високі, зарплати не дуже, на роботу піарщиком туди не беруть. І після всього цього ці заклади ще й не прогорають! Якісного продукту на українському ринку мало, але продукту креативного навіть ще менше.

Коли планувалася робота з піару в Дніпропетровську і ми з Ігорем займалися брейнштормом кожні пару днів, у мене виникла одна побічна ідея - а чи не створити "Соціонічне кафе"? Себто кафе, поділене на сектори/зали відповідно до функцій в соціоніці.

Столи для екстравертів великі і мають лави замість стільців, або це круглі столи із великою кількістю стільців.
Столи для інтровертів відділені перегородками і розраховані на одну, максимум дві персони.

Столики для сенсориків мають ергономічний дизайн і приємні на дотик, але в залі мінімалістське оформлення на стінах.
Столики для інтуїтів роздовбані, притягнуті із шкільної їдальні, але всі стіни і стеля - це одна велика картина професійного художника із зображенням галатик або вражаючих пейзажів.

Логіків обслуговують лаконічні касири, які в першу чергу називають ціни і сумують вартість обіду.
Етиків обслуговують богемні актори, які розповідають про кожну страву коротенький віршик, жарт, а про фірмові страви співають пісню.

Для раціоналів роздається чітко категоризоване меню у вигляді таблиці, де вони самі відмічають бажані страви.
Для ірраціоналів меню має форму книжки з масою малюнків, віршів, народних висловів та іншого. Страви розкидані по всій книзі і якщо ви щось замовляєте, вам приносять якусь іншу страву.

психологія, стиль, мистецтво, pr, психоделіка, суспільство, гроші

Previous post Next post
Up