В прямом эфире

Apr 03, 2019 23:22

Хоть надежды и мало, всегда надо бороться до финального свистка (21 апреля). Так что сегодня на ETV+ в прямом эфире объяснял с коллегами - почему к выбору между двух зол тоже надо подходить ответственно, особенно когда на кону выживание государства.

Полное видео тут: https://rus.err.ee/926132/kto-kogo-kto-dolzhen-stat-prezidentom-ukrainy-zelenskij-ili-poroshenko



Завтра ещё буду писать через интернет интервью для украинского радио. Тема - гибридный арсенал Кремля, но, думаю, вопрос выборов тоже встанет.

UPD. К слову, не зря я заставил себя посмотреть "Слугу народа". Месседжи там очень чёткие - войны с РФ нет, зато есть коварный запад, который только и мечтает превратить Украину в свалку радиоактивных отходов и отсталую чисто аграрную страну... Просто дословно по Кремлю - "кому вы в том ЕС нужны?" И это только один из подобных месседжей. С точки зрения работы политтехнолов, к слову - просто блестяще. Зацепили все глубинные страхи простых обывателей, ну, кроме войны с Россией (её, как мы помним, там нет). Я посмотрел полнометражку по мотивом второго сезона и свежий третий. Думаю, всем поддерживающим Зе это надо сделать в обязательном порядке. Особенно третий сезон, который именно предвыборный.

UPD2. Мені ось насправді цікаво - чому отримавши за останні роки 4 повістки "чесний кандидат" Зе до сих пір не в армії при тому, що йде війна. І як прихильники Зе це пояснюють? Тим більше, що фактично єдиний аргумент за Зе, що він "чесний і порядний", а решта (чого у нього немає - команди, програми, досвіду) він набере, а тут виходить, що єдиний аргумент, м'яко кажучи - сумнівний (про офшори я вже мовчу).

UPD3. После сегодняшней неявки Зе на анализы у кого-то ещё есть сомнения, что он наркоман?

UPD4. S. Kabakaev: Нам не показують команду ЗЕ, але постійно трімати кота у мішку неможливо.
Давайте подивимось, кого ми побачили в молодій команді фахівців та що вони говорили:

Ігор Коломойський вважає військові дії на Донбасі «громадянським конфліктом», так як в ньому з обох сторін беруть участь українці.

"Советский Союз базовая ценность для Украины" - радник Зеленского з мовної та інформаційної політики Александр Харебін, колишній керівник медіа-групи сина Віктора Януковича "Ветек-медіа", що мала пряме відношення до Сергія Курченко. Також він виступав проти Томоса. Тому яка буде гуманітарна політика, вже зрозуміло!

Журналісти з'ясували, що довірений юрист Коломойського - Андрій Богдан - бере участь в роботі передвиборчого штабу Зеленського. Охорона також від Коломойського.

Головний консультант-Разумков, колишній член Партії Регіонів.

Портнов обіцяє в разі перемоги ЗЕ почати саджати в тюрми та вбивати людей, хто зараз є в діючій владі!

Загальний фон: всі россійські політики та журналісти підтримують Зеленського. Всі акценти на всіх токшоу зроблені на те, щоб підняти рейтенг ЗЕ в Україні, через аудиторію яка їх дивиться.

Це дуже маленький список з ключовими особами, які на сьогоднішній день формують політику Кандидата в Президенти України, але саме ця команда хоче прийти до влади та робити зміни!

Боюсь уявити коли нам представлять всю команду ЗЕ!

UPD5. https://censor.net.ua/news/3122104/kiborg_nikolayi_voronin_obyavil_golodovku_trebuya_ot_zelenskogo_vypolnit_ryad_trebovaniyi_foto

UPD6. Вот, очень точно написано, но поймут, разумеется, не все. Электорат Зе точно не поймёт: https://tverezo.info/post/93709

UPD7. Ещё одна отличная статья http://www.istpravda.com.ua/columns/2019/04/10/153953/

UPD8. Это было снято в 1943, но сегодня актуально, как никогда. Враг не изменился, людская тупость тоже. Америку, правда, спас Маккартизм, а что спасёт Украину? Смотреть обязательно: https://youtu.be/rIEpYZJcSq4

UPD9. https://www.newsweek.com/ukraine-russia-president-election-volodymyr-zelenskiy-1399563

UPD10. Кремлёвские твари повылазили в ожидании победы и уже даже не шифруются. https://pravdainform.com.ua/main-news/vse-nezakonno-otobrannye-hramy-budut-vozvrashheny-upts-vadim-novinskij.html This entry was originally posted at https://prof-eug.dreamwidth.org/726311.html. Please comment there using OpenID.

Эстония, на TV, Украина, выборы в Украине

Previous post Next post
Up