Грушевский как жертва любви к России

Sep 25, 2016 11:42

Шагая по улице Грушевского от гостиницы «Салют» вниз, мимо Рады, к Крещатику, следует помнить, кем был Михаил Грушевский, 1-й Председатель Центральной Рады Украинской Народной Республики (кстати, почему «народной»?) один год (1917-1918). А был он типичным бесхребетным украинцем, не справившимся со своей должностью. Порошенко по сравнению с ним ( Read more... )

украина, бесхребетность, россия

Leave a comment

Comments 8

clickkey September 25 2016, 15:09:38 UTC
Порошенко по сравнению с ним Пиночет.
-----------------------------------------

Красиво и смешно. :)

Reply


dzhmil September 26 2016, 13:22:08 UTC
Навіщо ти пишеш дурню? Грушевський і народився, і вчився в Російській імперії, зокрема в Київському університеті. Тобі це невідомо? Чому говориш про те, чого не знаєш?

Про те, що самостійну Україну реалізувати в 1917 році було нереально хоча б з огляду на наявність війни з Німеччиною та двма мільйони російського війська, ти не пишеш, хоча, наприклад, я про те писав тут разів з десять. Як тільки стало можливо проголосити самостійність, Центральна Рада це й зробила - і знову не так. Ценральна Рада ухвалила мир та договір про взаємну допомогу з Німеччиною проти Росії - знову не так?

Ти просто українофоб, і з цим нема чого робити, в тебе українофобія на генетичному рівні.

Reply

procol_harum September 26 2016, 13:30:55 UTC
Родился в Хелме, да, учился в Киевском ун-те, но потом жил и работал во Львове. Ты не меня разбирай, а Грушевского, его русофильство, а заодно русофильство большей части украинцев.

Reply

dzhmil September 29 2016, 10:27:00 UTC
Так званий Хелм був тоді російський (а де-факто український) Холм.
А на рахуунок порад, то я втомився доводити щось людям, які регулярно підкидають гівнеця на адресу українців.
Що тобі до українців? Українці сьогодні демонструють чуда національної солідарності і опору загарбникам на всіх фронтах. А від таких штибу "друзів" України, особливо з Кацапії, жодної підтримки, навіть моральної, одне словесне гівно.
Ти жалкуй краще за Росію, за її становище та її людей, і в московській історії знаходь осіб для дотепних вправлянь на тему "а от якби то так було". Визначись, хто ти є і на чиєму ти боці.

Reply

procol_harum September 29 2016, 10:30:03 UTC
Хуйню какую-то написал.

Reply


Leave a comment

Up