Заимствованный фашизм

Sep 23, 2010 12:18

Еду на работу электричкой и вижу на длинной бетонной стене намалеванное: «Проснись, Адольф ( Read more... )

германия, нацизм, фашизм, россия

Leave a comment

sokolopodibnyi September 23 2010, 09:48:58 UTC
У світогляді росіян завжди була тяга до сильної руки та повага до завойовників - це закладено у їхній історії: загарбник завжди буде шанувати собі подібних. Та й ідеологія фашизму досить близька до менталітету росіян з їх неповагою до інших народів. Плюс - зростаючий спротив до існуючого режиму. Усе це і призводить до зростання проявів ідеалізації гітлеризму з його організацією влади та суспільного життя.

Reply

procol_harum September 23 2010, 10:01:40 UTC
С возвращением из отпуска!

Reply

sokolopodibnyi September 23 2010, 10:30:22 UTC
Я 3 тижні перебував у Любомлі Волинської обл., де мешкає дружина. А мої відвідини Джуржулешт ти міг спостерігати у Миколапа. На жаль, мій фотоапарат не адаптований до Windows 7, який у мене встановлений, тому спробую створити свій фоторепортаж про Молдову та м. Рені вже після виходу на роботу на наступному тижні. А враження від Волині таке: народ зовсім не обходить те, що відбувається у державі і кого вони будуть обирати на наступних місцевих виборах - його цікавлять ціни на картоплю та цибулю. Цікаво, а про що мукає худоба по дорозі до бійні?

Reply

procol_harum September 23 2010, 15:56:53 UTC
У Полтавській обл. я почув, що "обирати на місцевих виборах будемо того, кого нам дадуть".

Примітно, що там "людський матеріал" настільки поганий, що людей не працевлаштовують на різні іноземні підприємства і СП, яких багато. Їх навіть не беруть на власні, українські "капіталістичні підприємства" ...

Reply

sokolopodibnyi September 24 2010, 10:19:45 UTC
Бидло, яке останні 20 років створювали з народу можновладці під різними прапорами, здатне сьогодні лише на те, аби їм поганяли. Вони гадають, що якщо звести людину до тваринного стану, нею легше маніпулювати. Але ж хто згодом буде на них працювати, адже з падінням людських запитів зникає і мотивація до праці і здатність виконувати будь-яку роботу без налигача. Наступним кроком буде масове завезення в Україну китайців для виконання навіть некваліфікованої роботи.

Reply

procol_harum September 25 2010, 11:00:36 UTC
Я всё чаще слышу о китайцах как о последнем шансе для Украины... Потому что какое место может занять Украина в международном разделении труда? Она ни "сборочный цех", ни сырье, ни высокие технологии.

Reply


Leave a comment

Up