О. Тимошенко та О.Соскiн про вбивство Щербаня

Apr 06, 2012 20:16

О.Соскин : сын Щербаня - заложник у семьи Януковича, его заставили обвинить Тимошенко. О том, кто убил Щербаня-отца 
"Украина сегодня"

image Click to view


\
Олександр Тимошенко Януковичу: "Ви піднімались до влади на крові і трупах і таким же шляхом йдете"

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр Тимошенко закликає міжнародну спільноту не вірити жодному слову, яке звучить від української влади про відсутність в Україні політичних переслідувань. «Ці люди організовують в Україні терор і ведуть її до диктатури», - йдеться в заяві Олександра Тимошенко, яка була оприлюднена у чеській «Українській газеті»

Прагнучи замести сліди своєї злочинної діяльності щодо організації політичних переслідувань та знищенню опозиції, Віктор Янукович, а також його поплічники та організатори розправи Хорошковський, Пшонка, Кузьмін в даний час стараються ввести в оману світову громадськість щодо реального стану справ в Україні. За всі злодіяння Януковичу і його катам прийдеться відповідати. А також відповісти за найбільш резонансні вбивства в 90-х - початку 2000-х років на території Донбасу та всієї України:

-    вбивство Ахатя Брагіна, Олександра Момота, Сергія Романа, Сергія Гуцула  та ще цілого ряду керівників злочинних груп впливу;

-    вбивство більше 5 тисяч ні в чому невинних хлопців, які були в службах теперішніх вождів України і стали свідками їх діяльності. Їх кістки і трупи до цього часу кричать з закинутих шахт Донбасу;

-    тисячі безневинних людей у тому числі дітей - заживо похованих у копанках, щоб хоч якось вижити;

-    Янукович і його оточення можуть бути можливими причетними особами до вбивства колишнього Голови Нацбанку Вадима Гетьмана, який прагнув навести порядок в питаннях ведення бізнесу, а також і самого Євгена Щербаня, який був достатньо зваженим керівником і організатором і   заважав їм рватися до влади і великого бізнесу.
.

беспредел, who is who, Украина vs Уркаина

Previous post Next post
Up