Я реально не догоняю. Я - тупой

Aug 26, 2021 20:36

Утром официально США и Британия предупредили своих граждан об угрозе терракта в аэропорту Кабула.
ДЕЛАЙ РАЗ
Четверо американських морських піхотинців були вбиті внаслідок двох вибухів біля аеропорту Кабула, ще троє отримали поранення.

Джерело: The Wall Street Journal, речник Пентагону Джон Кірбі у Twitter

Деталі: Джерела видання серед американських чиновників та дипломатів кажуть, що поранення отримали щонайменше троє американців. Очевидці також повідомляють про летальні випадки серед афганців, які намагались проникнути в аеропорт.

У Пентагоні підтвердили смерть своїх військових, проте не вказали їх кількість. Там також кажуть, що внаслідок вибуху кілька американців отримали поранення. Міноборони США також відомо, що від вибуху постраждали афганці.

Що передувало: У Кабулі біля міжнародного аеропорту смертник підірвав себе у натовпі людей, за попередньою інформацією щонайменше 13 осіб загинули. Згодом стало відомо про ще один вибух.

За інформацією Кабульського хірургічного центру, після двох вибухів біля аеропорту з пораненнями госпіталізовані 60 осіб.

Делай два

Уряд Норвегії припиняє евакуацію з Афганістану через вибухи біля аеропорту Кабула.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Aftenposten.

Норвезька влада розіслала повідомлення про те, що аеропорт закритий для громадян країни та інших осіб, які зареєструвалися і попросили допомогти з евакуацією.

Вопрос?
Блядь, вы знаете про взрыв, но не можете его предотвратить? За 12 часов предупредили людей"Неходите туда, будет бадабум"

Нет слов.
И тегов тоже.

бегите глупцы!, десятилетие ярких побед!!!, easy listening for the hard of hearing, make america great again, и вот все у них так!, международная пилорама, можем повторить, батальоны просят огня, Байден - чмо!

Previous post Next post
Up