Но потом сожгли!

Mar 03, 2021 11:33

Украинскую военнослужащую раскритиковали за видео в защиту русскоговорящих

На видео обратил внимание участник боевых действий на юго-востоке Украины Александр Гром. На своей странице в социальной сети Facebook он выразил возмущение поведением девушки, которая, по его данным, является офицером подразделения морально-психологического обеспечения.

В своей записи, сделанной на русском языке Гром отметил, что на военнослужащую наложили дисциплинарное взыскание, но предположил, что такими методами проблемы не решить и командирам необходимо вести с подчинёнными воспитательную работу.

В комментариях к записи ряд пользователей призвали уволить девушку из армии.

Источники: Ньюсру, Тик-ток героини, Мордокнига тупого "защитника" (у кого там есть акк, сделайте скрин/копию в калменты, вот текст высера:
"Люблю вечорами листати ТікТок у пошуках нових рецептів для нічного дожору.
Але буває, що настрій портять свої ж військовослужбовці. От дивимось на текст: ну начебто з натяжкою правильно сказано, але... У час війни з росією, коли ми намагаємося зробити українську мову широковживаною серед усіх верств населення, коли ті ж люди, які мусили покинути свої домівки у Севастополі, Донецьку і Луганську, ламали себе через коліно, щоб перейти на українську мову у публічній площині, ось така молодь просуває у соцмережах російську попсу. Щоб що? Щоб показатися бусічкою для російської підписоти? Поясніть мені, будь ласка, бо я, можливо, з останніх армійських трендів випав після звільнення))
І це, між іншим, офіцер структури морально-психологічного забезпечення. А потім ми знову будемо чути від наших сонечок про совкових "замполітів", "зрадників з ГШ" чи ОК і т.д. Озирніться навколо! І почніть зі свого оточення!
Не публікую даних панночки з відео. Знайти її акаунт можна без особливих зусиль, тільки її покарання не вирішить проблему в цілому. Спілкуйтеся з підлеглими, панове командири." )

что-то пошло не так, бреет!, лет ми спик фром май харт, лучшие люди города, герои нашего времени, люблю когда ты нагло крут, за скрепы пострадала, че там у хохлов?

Previous post Next post
Up