(Untitled)

Aug 03, 2021 14:32


Доброго дня. Зовсім недавно дізналась про таку штуку, як посткроссінг. Хотіла б себе в цьому спробувати, але листи та листівки відправляла поштою дуже давно, тому вже не пам'ятаю систему.
Чи є тут хтось, хто зараз активно цим займається і зміг би мене проконсультувати у даному питанні?
Що писати в листівках, як вказувати вірно свою адресу, чи можна ( Read more... )

питання

Leave a comment

myvesna August 3 2021, 16:38:54 UTC
І ще будьте готові, що працівники пошти можуть не знати тарифів, особливо на листівки, бо їх не так часто надсилають, як листи, або вимагати відправляти авіа-поштою (для листівок тариф однаковий, а конверт замість 1.5 долара буде коштувати 2.5).
Ми експериментували і надислали одночасно на одну адресу дві листівки: одну авіа, другу - просту (це раніше, коли був різний тариф і можна було їх відрізнити) і приходили вони одночасно, або навіть наземна приходила першою. Тому частина посткросеров всі листівки надсилала назмекою. Але мені здається, що останнім часом авіа швидше доходили в США, Японію і т.п. Тому більшість з нас все ж таки надсилали за океан авіа, а у страни Європи та Росію - назмекою. Зараз, нагадаю ще раз, це стосується тільки листів, тобто якщо Ви будете наслилати щось у конверті. Листівка скрізь 1 долар.
Зворотню адресу на листівках за правилами можна не писати, але можна надрукувати маленькі папірці за своєю адресою дрібним шрифтом і клеїти їх (у лівий верхнуй кут листівки). Адреса буває у нагоді, особливо, якщо працівнику пошти щось на соподобається і якщо буде зворотня адреса, то він не викине вашу листівку, а поверне Вам. А іноді отримувач за власним бажанням може надіслати Вам "спасибну" листівку - і тоді він зможе скористатись цією адресою.

Reply


Leave a comment

Up