(Untitled)

Sep 06, 2016 22:02

Трішки злобний пост. Взялась я тут відшукати листівки, які видаються музеями. Все ж таки часто просять в профілях і репродукції картин, і скульптури, та й сама люблю штуки з музейних зібрань. Ага, знайшла. Тільки набір з скульптурами Пінзеля його музей видав, і то задник там повністю заповнений текстом, та ще в Національному художньому музеї в ( Read more... )

листівки, де купити?, питання, обговорення

Leave a comment

Comments 13

haru_tarra September 7 2016, 11:52:39 UTC
Очевидно, що так, справді сумно.
Хотіла накидати посилань на хоч щось дотичне до теми, але вже навіть перше посилання із закладок не працює (це були листівки від "Откуда родом"), залишилось таке:
http://masterknyg.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&id=232&Itemid=300
http://honchar.org.ua/pro-muzey/vydannya/ (прогортати до "Листівки, календарі")
http://centrevr.com.ua/uk/book/index/9

Reply

contesina September 7 2016, 13:40:29 UTC
Дякую! У Гончара бачу номер телефону, за яким можна замовити, і хоча б ціну, а в мастера книг і "Центрі Європи" тільки номер телефону, і ні ціни, ні як замовити. Дуже незручно купувати онлайн. ееех, подивлюся, як там.

Reply

haru_tarra September 7 2016, 14:10:20 UTC
Ну що було. А взагалі думаю, что таке краще офлайн шукати, але це й так очевидно.
Колись до 200-річчя Шевченка купила тематичний набір у нашому Музею Кобзаря, дуже з нього тішуся й досі і ще більше розумію, що подібні листівки - дуже локальні й шукаються навмання.

Reply

contesina September 7 2016, 15:12:48 UTC
Що офлайн - то так, але всюди не наїздишся)) Було б добре купити листівки місцевих музеїв і в інтернет-магазині.

Reply


galiop September 7 2016, 12:01:39 UTC
Очень-очень много открыток в Киевском музее русского искусства. Есть несколько наборов, но наполовину с текстом в музее Ханенкив, у них же чудные длинные новогодние китайские открытки. В киевском художественном музее говорят тоже завелось несколько видов. Но Мастер книг работает и за Львов и за Киев, выдают и Кульчицьку и Труша, Пимоненко и Гончара, и очень много еще. Но в самих музеях этих книг с открытками нет, это правда. В Арсенале всегда кучу открыток, в Лаврских музеях тоже открытки есть.

Reply

contesina September 7 2016, 13:44:54 UTC
В майстера книг не сказала б, що багато листівок - вісім наборів.
А в цих музеях є можливість замовити через сайт? Бо приїжджати у Київ за листівками вже занадто. Це хіба як випаде нагода, а хочеться вже зараз.
Таку можливість гавлять! Чи самі б продавали, чи через якийсь сайт з листівками.

Reply

galiop September 8 2016, 04:14:48 UTC
ні, сайтів то у них немає...купити можна тільки на місці, в цьому є якась замануха від музея)
а у Майстра Книг наборів більше
2 про Кульчицьку, Труш, Новаківський, Пимоненко, народне малярство, народна іграшка, кераміка, старі фотографії українців і старі фото Галичини, татари, кераміка Пошивайлів, костюми від Гончара

напевно, сайти було би зручно, але наші музеї, якщо державні, то явно недофінансовані, не будуть вони бігати на пошту кілька листівочок відправляти, або зроблять це дуже дорого, наприклад, в Лондоні музей нульового мерідіану Грінчвіч може відправити листівку, але вон коштує 7! фунтів стерлігнів...

Reply

contesina September 8 2016, 06:23:31 UTC
Сім фунтів!.. Йолки, нічого собі ціна.
Замануха для музея - та да))

Reply


gannak September 9 2016, 06:18:56 UTC
Я пам'ятаю, що купляла листівки в двух музеях в місті Чернігові. Іще в Коломиї в музеях і в ратуші в Івано-Франківську. Більше не пам'ятаю де б іще мені попадались листівки в музеях.

Reply


dva_kote September 10 2016, 20:27:35 UTC
Під впливом цього поста зайшла сьогодні в сувенірну крамничку Національного музею історії України
Що я можу сказати... ми майже нічого не втратили від того, що цієї крамнички немає в ел. вигляді. Пара наборів від Балтії Друк, одна листівка з набору (невимовно потворного набору) Музею історичних коштовностей - з пектораллю, ще пара листівок поштучно і один набор з експонатами самого музею - 15 листівок, 30 грн. Нормальної якості, але на звороті листівок - зображення приміщення музею, доволі яскраве. Його я і купила.

Reply


Leave a comment

Up