(no subject)

Jun 07, 2016 15:52


Привіт!

У мене тут після знайомства з Сашею 4444 народилася тема для обговорення (щось у нас їх небагацько стало :)). Розкажіть, як ваше хобі трансформувалося з часом? Тут же в нас є посткросери зі стажем в 4 і більше років, які ще пам"ятають ціну за наземну марку в 4 грн, і давніші, а є й "новачки". Скільки ви слали листівок на початках, а скільки зараз? Які у вас були й стали запаси чистих листівок? Чи більше свапів зараз, чи було раніше? Питань багато, то ж розказуйте!


Я пам’ятаю, як дізналася про посткросинг на початку 2012-го року...Кілька днів читала інформацію про те, що це, і нашу спільноту тоді ж знайшла, групу вК. Подумалося, як це класно. Але мене трошки насторожувало, що лишу свою домашню поштову адресу (зараз про це смішно й думати!). То я попередила сім"ю про це, і половина мене підтримала, а половина ні :) Було таке, що сиділа й спостерігала за процесом, від якого юзера до якого летить листівка - те табло, що на головній сторінці сайту...Клікала на профілі юзерів, читала, що кому подобається. Десь після "тижня" вивчення зареєструвалася, витягла першу адресу - Нідерланди. І так зраділа! Подумала, така цікава країна, в якій я ще не була, й така цікава адресатка...Ех, не знала, як часто ця країна мені ще випадатиме :) Відправила їй листівку від Мірабелли, чекала із тиждень і тільки потім потягла ще адреси. Перші листівки шукала офлайн і замовляла на "Фотофабриці" і "Листоноші". Пам’ятаю, що зберігала їх в коробці з гаманця. І перший запас був штук 15 - як мені здавалося, майже на всі випадки життя! А тепер в мене ця коробка - для зберігання марок, а листівки - в великій скрині, розміром з невелику валізу :)
Перший рік я дуже активно слала саме офіціалки, витягала всі можливі адреси, а починаючи з Майдану стала слати менше. Настрій був не той, і дорожчало. І з особистих причин теж. Було таке, що й пару місяців не витягала офіціалок. За 4 роки в мене статистика 430/429. Ну і, звичайно, було багато обмінів і флешмобів тут, в ЖЖ-спільноті. Однак жодного разу не брала участі в забавах з офіційного форуму й не до кінця розумію, що таке "раунд робін" :) Зараз знову почала відправляти по 3-4 офіціалки на місяць+обміни й флешмоби тут+вітання зі святами й вісточки друзям, що живуть за кордоном.

Чесно кажучи, не думала, що це хобі - так надовго. Ніколи не збиралася його закидати, тільки робила паузи. Хоча кілька моїх друзів після року-півтора кинули. Зокрема через подорожчання й війну з Росією…

От тільки мамі не подобається, що в усіх кімнатах ВСЮДИ лежать листівки ;)

обговорення

Previous post Next post
Up