У центрі уваги + розіграш незвичайної листівки

Mar 07, 2015 20:49

Привіт усім! Ось і настала моя черга розповісти про себе в рамках рубрики “У центрі уваги”. Я про це дуже мріяла і довго уявляла, яку цікаву розповідь напишу. Але ось зараз друкую це і розумію, що особливо про себе мені нічого розповісти - жодних незвичних посткросерських історій чи оригінальних хобі. Але я постараюся, щоб було цікаво. Отож, запрошую під кат! Мене звати Аня, але друзі переважно називають мене Ханка-Манка. Мені 14 років і я живу в невеличкому котеджному містечку під Києвом. Ось я (дивний вираз обличчя пояснюється тим, що на цьому фото мені щойно зняли брекети і я радісно показую свої рівні зуби :-))
Найбільше за все я люблю свою сім’ю (особливо брата Дмитрика), чай, книги, журнали про моду, солодощі, “Гру престолів” і, звичайно, посткросінг. В жж я назвалася purpleretrocat через любов до фіолетового кольору, стилю ретро і котиків. Мій профіль на офіційному сайті: www.postcrossing.com/user/Itsmemollycat. Нік означає ім’я моєї кицьки Моллі. В посткросінг я прийшла трохи більше ніж рік тому. Про це хобі мені захоплено розповідала одна знайома, після чого я з ентузіазмом покивала головою і одразу забула все почуте. А пізніше однокласниця показала мені кілька листівок, і саме тоді я зареєструвалася і почала свій посткросерський шлях. Як і в більшості, перші кілька надісланих мною листівок - нудні сітівью, що містили лише по кілька речень та стандартні марки. Досі соромно за це :-) Мої улюблені теми в листівок: Традиційні костюми:
Ретро і вінтаж, мода:
Затишні, чайні, Сьюзан Віллер, Джейтой та інші сімпатюньки:
(фото) На листівках я дуже люблю гарно прикрашені задники , тобто різноманітні малюнки-наклейки-блискітки... (Ось ці три листівки для мене взагалі шедевр, настільки гарно жінка, що надсилала їх, змогла поєднати марки і прикраси з моїми інтересами)
...і художні марки.
Сама я теж обожнюю прикрашати листівки різними гарнюльками, всі вони зберігаються у двох коробочках, тут декоративні скотчі, штампи, а ще одна наповнена наклейками:
А ось і коробка з моїми скарбами - отриманими листівочками. Коробка мені ця подобається не лише своїм прекрасним зовнішнім виглядом, але й своїм запахом коричневого цукру і кориці. Всередині листівки розкладені по містким пакетикам та сумочкам за темами:
Відклеїні від конвертів марки зручно примостилися в старовинному альбомі тата:
На жаль, за офіційним посткросінгом я ще не отримувала жодної рідкісної країни. Але по обмінам можу похвалитися: Бутан, Барбадос, Антарктида, Сурінам, Шрі-Ланка, Гватемала:
Незвичних листівок в моїй колекції небагато, але ж головне не кількість, а якість! Основним поставником таких цікавинок є моя сусідка і мамиа подруга Лєна, яка, здається, об’їздила весь світ. Саме від нех я отримала такі незвичайні листівки: 3Д, дві коркових португальських, дерев’яна з теплих Гаваїв, стерео зі Львова і ще одна гавайська металева.

Але, звичайно, посткросінг не головне в моєму житті. Основним моїм хобі є читання (звучить жахливо банально і нудно, знаю). Улюблені книги на цей час - “Віднесені вітром”, серії “Пісня льоду та полум’я”, “Гаррі Поттер”, і вчора дочитана “Розповідь служниці” Маргарет Етвуд. Захоплень у мене було міліарди, але мене вистача буквально на кілька хвилин. Наприклад, я люблю вишивати, але це періодами. То я вишиваю як ненормальна і не відходжу від роботи, а то ліниво перекочуюся з боку на бік, відкинувши п’яльця. Це через те, що вишивати просто картини для мене надзвичайно нудно, хочеться ж створювати якісь корисні речі. Скоро (сподіваюся) закінчу ось цю нашивку для наволочки з милимчорним кошеням (прямо як моя Моллі в молодості):
Ось навчилася в’язати, тепер виношую думку про светра, дуже хочу записатися на курси викрійки та шиття. І також люблю готувати - знову ж таки, виключно під настрій. Моя візитна картка - шоколадний пиріг брауні, що потребує мінімум зусиль, але дуже смачний. Нещодавно навчилася пекти медовик. Мені також подобається вивчати мови: англійську й німецьку. А ще з задоволенням розгадую логічні загадки, судоку, кросворди і так далі. Люблю різні таємничі шифри. Одного разу була на квесті, мені дуже сподобалося грати, хотілося б ще спробувати. Ось, власне, й все, що я хотіла розповісти. Дякую всім, хто дочитав і пропоную лотерею. Розріграю ось цю чудову дерев’яну листівку з патріотичним мотивом. Записуйтеся!

У центрі уваги

Previous post Next post
Up